Hvor Længe Kan Du Bruge Transitnumre

Indholdsfortegnelse:

Hvor Længe Kan Du Bruge Transitnumre
Hvor Længe Kan Du Bruge Transitnumre

Video: Hvor Længe Kan Du Bruge Transitnumre

Video: Hvor Længe Kan Du Bruge Transitnumre
Video: WALPURGISNACHT, natten til Walpurgis, fejringen af ​​Beltane i de nordiske landsbyer 2024, Juni
Anonim

Transitnummeret er et midlertidigt registreringsskilt. Mange bilister måtte modtage det, når de købte eller solgte en bil. Det virker som en nyttig og nødvendig ting. Men lovens ufuldkommenhed gjorde det muligt at bruge transitnumre til personlig vinding.

Hvor længe kan du bruge transitnumre
Hvor længe kan du bruge transitnumre

Transitnummer - overbærenhed

Bedrageri-ordningen var enkel. Bilejeren registrerede ikke sin bil. Fordelene ved en sådan passivitet er enorme. Ingen bogføring - ingen transportafgift. Der er intet statsnummer - du kan overtræde trafikregler med straffrihed. Det midlertidige symbol var ved at udløbe. Men dette blev ikke straffet. Og du kunne køre med sådanne transitnumre så meget som du ville …

Loven er hård

Denne situation kunne ikke vare evigt. Den 1. september 2013 trådte ændringer i kodeksen for administrative lovovertrædelser i Den Russiske Føderation i kraft. Disse ændringer angav strengt gyldighedsperioden for transitnummeret.

Registreringsmærker "TRANSIT" udstedes i en periode på 20 dage.

Der var lignende begrænsninger før. Men prisen på en rejse med udløbne transitnumre er steget markant.

Den Russiske Føderations administrative kode. Artikel 12.1

1. At køre et køretøj, der ikke er registreret i henhold til den fastlagte procedure - medfører pålæggelse af en administrativ bøde i størrelsesordenen fem hundrede til otte hundrede rubler

Straffen blev meget følsom, da overtrædelsen blev gentaget. I ekstreme tilfælde kan føreren midlertidigt miste sit kørekort.

1.1 Gentagen begåelse af en administrativ lovovertrædelse som omhandlet i del 1 af denne artikel - skal medføre pålæggelse af en administrativ bøde i størrelsesordenen 5.000 rubler eller fratagelse af retten til at køre køretøjet i op til tre måneder.

Disse foranstaltninger forstyrrede den svigagtige ordning alvorligt. Men smuthuller var stadig.

Og så blev det afgørende træk foretaget.

Det sidste slag

Den 15. oktober 2013 trådte en ny administrativ forordning i kraft.

Det er nu muligt at registrere en bil, fjerne den fra registret, registrere en købt bil i en hvilken som helst afdeling i det statslige trafiksikkerhedsinspektorat i enhver by i Rusland. Uanset registrering af bilisten.

I løbet af salg og køb fjernes bilen ikke fra registret. Nye biler i showrooms er klar til brug med nummerplader skruet på.

Transitnumre hører fortiden til. Der er kun fuldgyldige nummerplader på bilen.

Af sandhedens skyld skal det bemærkes, at transitnumre ikke er forsvundet helt. Men de kan kun bruges til at skrotte en bil eller eksportere den til udlandet.

Anbefalede: