Sådan åbnes Motorhjelmen Renault

Indholdsfortegnelse:

Sådan åbnes Motorhjelmen Renault
Sådan åbnes Motorhjelmen Renault

Video: Sådan åbnes Motorhjelmen Renault

Video: Sådan åbnes Motorhjelmen Renault
Video: KUNDENS VEDLIGEHOLDELSE : ÅBNING AF MOTORHJELMEN 2024, September
Anonim

Næsten hele linjen af moderne biler fra det franske selskab Renault, der starter med Logan-modellen, har den samme måde at åbne hætten på. Trin-for-trin-princippet om at arbejde med motorhjelmen er beskrevet i manualen til Renault-biler.

Sådan åbnes motorhjelmen Renault
Sådan åbnes motorhjelmen Renault

Instruktioner

Trin 1

Så du har besluttet at åbne hætten på din Logan, Sandero, Clio eller Megane. Den første ting at gøre, mens du er i kabinen i en Renault-bil, er at finde plasthåndtaget placeret under rattet, et par centimeter til venstre for kanten. Træk dette håndtag mod dig for at åbne hætten.

Trin 2

Derefter skal du fra siden af emhætten låse op for sikkerhedslåsen til motorhjelmen. Når du arbejder i umiddelbar nærhed af motoren, skal du være opmærksom på, at den kan være varm. Husk også, at køleventilatoren kan tændes når som helst. Der er risiko for personskade. For at låse op for låsen skal du løfte motorhjelmen let og løsne krogen, der er fastgjort til motorhjelmens inderside (centreret under læben). Du kan frigøre krogen ved at skubbe til venstre på pladen, som er placeret i midten under emhætten. Det vises, når du løfter hætten.

Trin 3

Løft derefter Renault-hættelåget, fjern metalstoppet fra låsen, og det er meget vigtigt for din egen sikkerhed, at sørge for at indsætte det i åbningen til hætten på venstre side. Selv et lysfelt påvirker kølergitteret eller motorhjelmen, skal du kontrollere motorhjelmlåsen i servicecentret så hurtigt som muligt.

Trin 4

For at lukke emhætten på maskinen skal du sætte anslaget tilbage i låsen, tage fat i midten af emhættens forkant og sænke det, efterlade ca. 20 cm til lukket position, og sænk det derefter. Hætten lukker under sin egen vægt. Før du lukker motorhjelmen, skal du sørge for, at du ikke har glemt noget i motorrummet. Sørg for, at hætten er sikkert låst.

Anbefalede: