Sådan Monteres En Motorcykel

Indholdsfortegnelse:

Sådan Monteres En Motorcykel
Sådan Monteres En Motorcykel

Video: Sådan Monteres En Motorcykel

Video: Sådan Monteres En Motorcykel
Video: Monster School : SIREN HEAD vs MONSTERS - Horror Minecraft Animation 2024, Juli
Anonim

En motorcykel er en jernhest, en loyal ven og menneskekammerat, og en selvmonteret hest er dobbelt så dyr. Hver detalje er på plads, alt skinner, originaliteten er hundrede procent - disse er langt fra alle fordelene ved denne type transport. Hvordan samler du en motorcykel?

Sådan monteres en motorcykel
Sådan monteres en motorcykel

Instruktioner

Trin 1

Saml først alle de byggematerialer, du har brug for til din motorcykel. Tag rammen fra den gamle Ural. Tag også tanken ud, du kan fra K-750, to hjul på 16 inches hver og drejer. Skru forlygterne ud af formen af et fald fra "GAZ" eller traktoren. Tag to karburatorer, en frontskærm, der kan fjernes fra Voskhod-motorcyklen og en bådskærm fra IZH. Tag også fronten "Izhovsky". Tag motoren og alle nødvendige ledninger ud.

Trin 2

Forbered rammen til montering. Dæk den blotte ramme med kit og maling. Glem ikke at male tanken med vingerne.

Trin 3

Sæt gearkassen og motorbroens dele i petroleum. Efter blødning poleres krumtaphusene på motoren, akslen og dækslerne til en glans.

Trin 4

Gå gennem hele indersiden af motoren og sæt den sammen igen. Bemærk, at når du installerer knastakslen i krumtaphuset, skal der være en kombination af mærker på drevet og drevne gear, ellers går ventiltimingen og tændingsinstallationen tabt. Når du installerer dækslet til kamakselgearet, skal du kontrollere, at udluftningen er sat ind i det - juster flangehullet med kamakselgearstiften.

Trin 5

Installer koblingen. Når du installerer diske, skal du sørge for, at koblingerne på de to drevne (friktions) diske falder sammen.

Trin 6

Saml gearkassen. Indsæt først udløserakslen i krumtaphuset sammen med gearet og fjederen. Anbring krumtaphuset med det forreste hul opad, indsæt input- og outputakslerne i det. Til sidst installeres udløserakslen.

Trin 7

Saml baghjulsophænget. Den højre installeres sammen med bakgearet.

Trin 8

Installer forhjulet og ratstammen. Placer lejeringe i rammesøjlen. Installer forlygten og øvre gaffelovertræk med beslag. Installer det øverste åg ved at dreje den øverste rattestangmøtrik og gaffelrør-til-åg-møtrikkerne.

Trin 9

Placer et sæde og fastgør forskellige attributter, såsom læder.

Anbefalede: