Sådan Justeres Tændingssystemet

Indholdsfortegnelse:

Sådan Justeres Tændingssystemet
Sådan Justeres Tændingssystemet
Anonim

Ofte har en bil et problem med tændingen, hvilket er en temmelig alvorlig defekt, der giver mange problemer. Du kan selv justere tændingen, hvis du ved, hvordan du indstiller den optimale tændingstiming.

Sådan justeres tændingssystemet
Sådan justeres tændingssystemet

Instruktioner

Trin 1

Inden du foretager justeringer, skal du følge en række indledende trin. Frakobl først vakuumslangen, der er fastgjort til vakuumarmen på motoren. Tilslut derefter strobes positive klips til batteriets positive klips. Dette er nødvendigt, så yderligere justering af tændingstimingen er mere bekvem og enkel.

Trin 2

Find derefter spidsen af højspændingskablet, der er placeret på fordelerhætten, i en af cylindrene. Træk den forsigtigt ud. Derefter kan du begynde at udføre justeringen ved at skifte tændingssystemets negative terminal til batteriets negative terminal.

Trin 3

Indsæt stroboskopføleren så forsigtigt som muligt i stikket på cylinderen, hvorfra du trak højspændingskablet. Husk at slutte den til ledningen i den første cylinder. Tænd for tændingen og start motoren. Lys strobelyset mod koblingslugen. Juster antændelsestiden ved hjælp af en gummiprop, der er placeret på koblingshusets luge.

Trin 4

Se nøje på motorens svinghjul, hvor den blinkende strøm fra stroben ser ud til at være et fast punkt. Hvis tændingstimingen er indstillet korrekt, vil dette punkt være placeret mellem svinghjulets midtpunkt og dets tidligere opdeling. Ellers løsnes møtrikkerne på fordeleren til tændingssvinghjulet.

Trin 5

Når du har indstillet punktet på det angivne sted, skal du fjerne strobesensoren og samle delene i omvendt rækkefølge. Sørg for at kontrollere driften af det justerede tændingssystem ved at sætte nøglen i tændingslåsen og starte motoren.

Anbefalede: