Sådan Oprettes En FM-modulator

Indholdsfortegnelse:

Sådan Oprettes En FM-modulator
Sådan Oprettes En FM-modulator

Video: Sådan Oprettes En FM-modulator

Video: Sådan Oprettes En FM-modulator
Video: BT-36 FM Transmitter модулятор с Bluetooth и слотами USB 3А, TF. Обзор. 2024, Juni
Anonim

Car FM-modulator er en afkodningsenhed, der er i stand til at konvertere og streame musik fra et hukommelseskort eller flashdrev. I de fleste tilfælde har fm-modulatorer et givet interval af variable frekvenser, selvom der også er modeller af sendere med en udsendelsesbåndbredde fastgjort til en bestemt frekvens.

Sådan oprettes en FM-modulator
Sådan oprettes en FM-modulator

Er det nødvendigt

  • - FM-modulator;
  • - et par computerhøjttalere
  • - computerkabler;
  • - kniv
  • - sikring
  • - loddekolbe;
  • - skruetrækker
  • - fil
  • - Strømforsyning;
  • - wire;
  • - isolerende tape.

Instruktioner

Trin 1

Det er let at montere FM-modulatoren korrekt: Sæt senderen i cigarettænderstikket. Indstil derefter frekvensen på modulatoren.

Trin 2

Til sidst skal du indstille bilradioen til frekvensen indstillet på modulatoren og nyde at lytte til musikalske kompositioner.

Trin 3

FM-modulatoren kan bruges til at fremstille en fremragende MP3 USB-afspiller: du har ikke brug for en radiobåndoptager med den. Fjern først askebægeret fra panelet: der vil være højttalere på dette sted.

Trin 4

Skær stikket ud af computerkablet, og før ledningen gennem hullet, hvorigennem ledningerne, der kommer fra kabinen til hætten, trækkes igennem.

Trin 5

Tilslut ledningen til batteriet. Som et resultat skal det se sådan ud: Den ene ende af ledningen skal forbindes til cigarettænderen og den anden til batteriet (det er ønskeligt, at forbindelsen foretages ved hjælp af en sikring).

Trin 6

Skil højttalerne ad. Installer højttalerne i hullet under askebægerne og loddetrådene til dem (du kan endda bruge ledningerne, der bruges til at forbinde højttalere til en computer). Som et resultat, hvis du gjorde alt korrekt, skal der installeres to højttalere, hvorfra den ene ledning hænger fra stikket.

Trin 7

Adskil cigarettænderen, og brug en fil til at lave en fordybning i den til ledningen. Ret derefter "overskæg", der er ved reden.

Trin 8

Lod ledningen til cigarettænderens krop, og pakk derefter denne krop forsigtigt med elektrisk tape.

Trin 9

Herefter skal du forsigtigt male tænderne på den ydre cylinder (cigarettænderhuset) og pakke denne kant med flere lag med elektrisk tape: der skal slet ikke være kontakt med det ydre nul.

Trin 10

Demonter den gamle PSU: du har brug for indersiden af den. Den "fyldning", der fjernes fra strømforsyningen, fungerer som et filter, der beskytter enheden mod interferens, der f.eks. Kan forårsages af generatorens funktion. Filteret vil bestå af en spole, en kondensator og en tilslutningsterminal.

Trin 11

Lod en ledning med et ministik til forstærkerindgangen: dette gør det muligt at forbinde en FM-modulator til forstærkeren. Derefter, i modulatorstikket, lav en jumper ved hjælp af en almindelig ledning: dette er nødvendigt, så når minijack er indsat, transmitteres signalet og modtages ikke.

Trin 12

Anbring en forstærker og et filter under panelet, og gruppér derefter alle ledningerne (til strømforsyning af filteret fra cigarettænderstikket og forstærkeren) efter farve, det vil sige plus til plus, og minus til minus.

Trin 13

Tilslut højttalerne til forstærkeren, og slut den sidste til fm-modulatoren (skjul alle tilslutningsledninger under panelet).

Trin 14

Tænd derefter forstærkeren, indsæt et USB-flashdrev med musikalske kompositioner i FM-modulatoren, og tryk på play: Du får fremragende musikalsk akkompagnement.

Anbefalede: