Sådan Tilsluttes Bilakustik

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tilsluttes Bilakustik
Sådan Tilsluttes Bilakustik

Video: Sådan Tilsluttes Bilakustik

Video: Sådan Tilsluttes Bilakustik
Video: МАЛО КТО ЗНАЕТ Как соединить пластиковую трубу без соединителей!!! 2024, Juni
Anonim

Ganske ofte køber bilejere nye akustiske enheder til deres biler. Faktum er, at standardakustik i de fleste tilfælde ikke svarer til det ønskede.

Sådan tilsluttes bilakustik
Sådan tilsluttes bilakustik

Instruktioner

Trin 1

Normalt tilsluttes akustik i en radiobåndoptager i henhold til princippet "en kanal - en højttaler". Brug den kombinerede belastningstilslutning for at få den bedste lyd. Denne metode involverer brugen af funktionerne i konstruktionen af broforstærkere af moderne radiobåndoptagere. Du opnår bedre lydkvalitet. En sådan løsning kræver ikke en seriøs investering af tid og penge. Brug til dette formål radiobåndoptagere, der har broforstærkere med høj effekt. Du kan dog ikke bruge en radiobåndoptager til dette formål, som har en fire-kanals forstærker med lav effekt.

Trin 2

Du kan forbedre lydkvaliteten på en billig radio alvorligt. De fleste små koaksiale eller bredbåndsfronthøjttalere spiller på grund af det forkerte design af wooferen med meget overbelastning. Du vil helt sikkert mærke forvrængning ved medium lydstyrke. For at eliminere denne defekt skal du anvende et højpasfilter. For gode resultater skal du bruge filtre med første ordre, der har en afskæringsfrekvens på 90-180 Hz.

Trin 3

Du kan også bruge en anden metode. Overgang til mellemrumsakustik. Installer mellemhovedhovederne i det akustiske design. Brug også splitgevinst. Derefter vil du være i stand til at justere tonebalancen ikke kun med tonekontrollerne, men også med forstærkernes effektfordelere. Hvis du har et færdigt sæt tovejshøjttalere, skal du købe en almindelig crossover. Adskil indgangene fra HPF og LPF til tilslutning til henholdsvis den forreste og bageste kanal. Kanaler med lige kraft, der fungerer bedre.

Anbefalede: