Sådan Gendannes Tavria Med Et Chassis Fra En VAZ

Indholdsfortegnelse:

Sådan Gendannes Tavria Med Et Chassis Fra En VAZ
Sådan Gendannes Tavria Med Et Chassis Fra En VAZ

Video: Sådan Gendannes Tavria Med Et Chassis Fra En VAZ

Video: Sådan Gendannes Tavria Med Et Chassis Fra En VAZ
Video: Типичная зимняя жига) 2024, September
Anonim

Tavria-bilen er smidig, økonomisk og smuk. Og selvom designet af dette køretøj ikke ligner designet af moderne vestlige biler, påvirker dette ikke mindst dette mærkes popularitet. Nogle bilejere moderniserer deres "jernhest" for eksempel ved at installere et chassis fra en VAZ på Tavria.

Sådan gendannes Tavria med et chassis fra en VAZ
Sådan gendannes Tavria med et chassis fra en VAZ

Er det nødvendigt

  • - reservedele;
  • - instrumenter.

Instruktioner

Trin 1

Der er flere måder at installere et chassis fra en VAZ på en Tavria-bil. Selv en nybegynderbilentusiast kan opgradere sit køretøj. Først og fremmest skal du klippe den forreste native knytnæve.

Trin 2

Fastgør tykkelsesbeslaget til knoens fastgørelsespunkt. Derefter presses forhjulnavet, som bremseskiven skrues på, og ZAZ-navet ud. Efter at have skåret adapteren og derefter installeret den, skal du justere skiveens kontaktakse med bremseskoen.

Trin 3

Udfør rille tromler, installer specielle skiver og bolte designet til VAZ hjul. Chassiset fra VAZ er installeret.

Trin 4

Den anden måde at installere VAZ-dele på en Tavria-bil er som følger: Skru den forreste knytnæve med en bremse gennem afstandsstykkerne til støddæmperen og håndtaget. Tilslut de bageste bremser til bjælken gennem afstandsstykket.

Trin 5

Den tredje installationsmetode ligner meget den anden. Den eneste forskel er, at den forreste ventilerede bremseskive på VAZ 2112 eller VAZ 2110 ventileres under 14 hjul.

Trin 6

For at installere afstandsstykker på Tavria-briller har du brug for en afstandsstykke med en ekstra pude: den er fastgjort til kassen.

Trin 7

Derudover kan hældningsvinklen for ophængningsdrejeaksen ændres. Dette kan gøres ved hjælp af en planvaskemaskine, der er fastgjort til den øvre støtte, og svejser brillerne foran samt rillen på reaktionsstangen. En sådan modernisering af bilen forbedrer køretøjets stabilitet i sving og øger også gummiets slid betydeligt.

Anbefalede: