Hvordan Man Lægger Musik På En Knallert

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Lægger Musik På En Knallert
Hvordan Man Lægger Musik På En Knallert

Video: Hvordan Man Lægger Musik På En Knallert

Video: Hvordan Man Lægger Musik På En Knallert
Video: Linse Kessler og Ronni Garner- Knallert (official video) 2024, September
Anonim

Hvis du er træt af at køre din knallert i stilhed, kan du installere et lille musiksystem på den. Samtidig skal musikalske komponenter have effektiv lyd, nem installation og næsten ikke tage plads.

Hvordan man lægger musik på en knallert
Hvordan man lægger musik på en knallert

Er det nødvendigt

  • - knallert
  • - højttalere;
  • - forstærker;
  • - to-leder ledning til strømforbindelse
  • - slukke;
  • - en afspiller eller mobiltelefon som lydkilde
  • - motorakkumulator til 27 ampere og 9 ampere-timer.

Instruktioner

Trin 1

Overvej og saml en knallert bagpå eller sidebredde. Lav en garderobestamme af krydsfiner. Inde i sagen skal du overveje og foretage de nødvendige monteringer til alle komponenter i musiksystemet. Integrer højttalerne i kufferten, så lyden, når kassen installeres, rettes mod rytteren.

Trin 2

For at gøre processen nemmere, når kabinettet monteres, skal du ikke installere et af dets paneler - det, hvor du vil integrere højttalerne. Sikre dette panel, når alle forbindelser og kontroller er foretaget.

Trin 3

Udstyr knallertens elektriske system med et batteri eller installer et motorcykelbatteri i stedet for det almindelige. Kør ledningerne fra batteriet for at forbinde forstærkeren.

Trin 4

Installer højttalerne i kabinetpanelet. Når du installerer flere højttalere, skal du placere en af dem på ratstammen for at få en stereolydeffekt. Før ledningerne fra højttalerne til forstærkeren, og tilslut dem under overholdelse af polariteten. Isoler ledningsforbindelserne.

Trin 5

Tag musikkildekablet fra gamle hovedtelefoner med et passende stik. Tag det til et praktisk sted, så du kan forbinde en afspiller eller telefon uden at distrahere kontrollerne.

Trin 6

Tilslut forstærkerens strømforsyning til tændingskontakten eller direkte til batteriet. Før den negative ledning fra forstærkeren til rammen og fix den, efter at du tidligere har fjernet krydset. Tilslut den positive ledning gennem afbryderkontakten. Installer selve vippekontakten på sagen på et praktisk sted.

Trin 7

Foretag en alarm for at minde dig om at slukke for musiksystemet. For at gøre dette skal du tage en LED eller en slags signalindikator fra en anden knallert og scooter. Tilslut den til en vippekontakt, så indikatoren konstant lyser, når musikken er tændt. Fix selve indikatoren uden for sagen, så den er tydeligt synlig.

Trin 8

Isoler alle ledningsforbindelser grundigt, tilslut musikken, og test, at den fungerer. Anbring derefter kufferten på det valgte sted, og fastgør den sikkert. For at forbedre udseendet på en garderobestamme skal du polstres den med læder, dække den med en klud eller male den.

Anbefalede: