Hvordan Man Laver Ventilation I Garagen

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Laver Ventilation I Garagen
Hvordan Man Laver Ventilation I Garagen

Video: Hvordan Man Laver Ventilation I Garagen

Video: Hvordan Man Laver Ventilation I Garagen
Video: Dirt Cheap Shop Garage Ventilation System | DIY | 2024, Kan
Anonim

Hvert rum kræver luftcirkulation, naturlig eller tvunget, det betyder ikke noget. Dette er hvad ventilation er til. Bilentusiaster er ingen undtagelse - der kræves også ventilation i garagen. For at skabe ventilation er det nødvendigt at sikre strømmen af frisk luft fra gaden og udstrømningen af "udsug" luft fra garagen til gaden.

Hvordan man laver ventilation i garagen
Hvordan man laver ventilation i garagen

Nødvendig

Gitter-, metal- og asbestrør

Instruktioner

Trin 1

Lav en åbning for frisk luft. Dens format og størrelse afhænger af bilistens egen fantasi og præferencer. Dette kan være flere huller i din garageport eller et enkelt, men stort hul i væggen ved siden af døren. Du kan lave et sådant hul ved at slå mursten ud og installere en rist.

Trin 2

Vælg diameter. Hvis du skal bruge et stykke rør til luftgennemstrømning, vil diameteren være ca. 110-210 mm eller en firkant med sider på henholdsvis 11-21 cm. Den optimale hulstørrelse skal være 15 mm pr. Kvadratmeter. meter garageareal.

Trin 3

Lav et hul til hætten diagonalt på den modsatte side af garagen. Ofte er dette hul lavet i garagets loft, der bringes et asbest- eller metalrør ind i det, der stiger 50-90 cm over garagetaget og trænger ind i det med 10-20 cm. Du kan undvære et rør, begrænse dig til et hul med et gitter under selve loftet, men at bruge et rør vil være meget mere effektivt.

Trin 4

Beskyt røret mod fugt, snavs, støv og snavs. For at gøre dette skal du bygge et visir over det eller købe en færdiglavet. For at reducere kondens i skorstenen skal du pakke den med isolering. For at justere ventilationen, lav specielle dæmpere på udstødnings- og forsyningsrørene. I varmt vejr kan de åbnes helt og kun delvist om vinteren for at begrænse strømmen af kølig luft.

Anbefalede: