Sådan Justeres Lyset På En VAZ

Indholdsfortegnelse:

Sådan Justeres Lyset På En VAZ
Sådan Justeres Lyset På En VAZ

Video: Sådan Justeres Lyset På En VAZ

Video: Sådan Justeres Lyset På En VAZ
Video: ваз лада 2111 2024, Juni
Anonim

Bilejere bør justere deres forlygter fra tid til anden. Forkert justerede forlygter belyser dårligt vejen, som køretøjet kører langs. Du kan også oprette en nødsituation.

Sådan justeres lyset på en VAZ
Sådan justeres lyset på en VAZ

Instruktioner

Trin 1

Først skal du finde et sted, hvor forlygterne justeres. Platformen skal være vandret. Der skal være en flad mur ved siden af den. Før du fortsætter med justeringen, er det nødvendigt at forberede maskinen. Kontroller dæktrykket. Det skal være optimalt. Det er også værd at kontrollere ydeevnen for alle lamper, der er i forlygterne. Maskinen skal fyldes og udstyres. En person med samme vægt som føreren skal være bag rattet under justering.

Trin 2

Derefter kan du begynde at markere væggen, hvorefter forlygterne placeres. For at gøre dette skal du flytte maskinen tæt på væggen. Marker derefter bilens midterpunkt på væggen samt centeraksen på hver forlygtepære. Derefter er det nødvendigt at forbinde punkterne i lampernes centrum med en vandret linje. Det er kun at tegne lodrette linjer gennem punkterne i lampenes centrum såvel som gennem punktet i midten af bilen.

Trin 3

Nu kan du begynde at justere forlygterne direkte. Til dette formål er det nødvendigt at stramme forlygtejusteringsskruerne. De er oftest placeret bag på forlygterne under emhætten. På denne måde kan du rette lysstrålen korrekt.

Trin 4

Nogle gange skal forlygterne justeres en ad gangen. Dæk først venstre forlygte med pap. Det skal ikke skinne på væggen. Den højre forlygte justeres derefter. Så omvendt. Forlygterne skal justeres på det medfølgende nærsæt. Forlygterne skal flugte med den vandrette stribe, du malede på væggen. Det er kun at justere forlygterne i vandret plan. Det punkt, hvor lyset skråner opad, skal placeres i krydset mellem striberne. Hvis alle handlinger udføres korrekt, vil dine forlygter skinne godt og korrekt.

Anbefalede: