Sådan Sættes Rattet

Indholdsfortegnelse:

Sådan Sættes Rattet
Sådan Sættes Rattet

Video: Sådan Sættes Rattet

Video: Sådan Sættes Rattet
Video: Jeg kører Evil Ice Scream 24 timer! Styr det onde isskrig i det virkelige liv! 2024, Juni
Anonim

Det sikreste for bilen er rattet (rattet), som blev installeret af producenten. Det er udviklet specifikt til en bestemt model og er testet. Der er dog mange grunde til, at bilentusiaster installerer et nyt rat. Dette er både ulempe, manglende komfort og bare en designændring i bilen. Før du sætter rattet, skal du først fjerne det gamle. Lad os overveje denne proces ved hjælp af eksemplet på VAZ-biler.

Sådan sættes rattet
Sådan sættes rattet

Instruktioner

Trin 1

Frakobl den negative ledning fra batteripolen inden arbejdet påbegyndes. Fjern nøglen fra tændingen, og drej rattet forsigtigt, indtil du hører et klik, hvilket indikerer, at den enhed, der låser ratakslen, er blevet aktiveret.

Trin 2

Brug kridt eller et skriveobjekt til at markere rattet og instrumentbrættet i denne position. Dette er vigtigt, når du installerer det nye styr yderligere, så det klikker på plads i den rigtige position.

Trin 3

Brug en skruetrækker eller en kniv til at lirke dækpladen, der er fastgjort fra toppen, og fjern den. Der er to selvskærende skruer under den. Skru dem af, og fjern dækslet, skru rattemøtrikken af, men ikke helt, men kun et par tråde.

Trin 4

Træk rattet langs akslen, og fjern møtrikken til enden, og fjern rattet. Tag et nyt hjul, juster det med det gamle, og overfør mærkerne. Derefter kan du sætte det nye rat på plads i omvendt rækkefølge.

Trin 5

Når du installerer styret, falder fastgørelsesmøtrikken ofte ud af hovedet. For at beskytte dig mod dette skal du indsætte en ledning med et passende tværsnit mellem møtrikken og hovedet, som du fjerner, når du har skruet møtrikken på.

Trin 6

Stram møtrikken. Kontroller det nyinstallerede rattes funktionalitet på plant underlag under kørsel. Hvis rattets eger er asymmetriske, når du kører i en lige linje, skal du fjerne rattet og montere det korrekt.

Anbefalede: