Sådan Gendannes Motoren

Indholdsfortegnelse:

Sådan Gendannes Motoren
Sådan Gendannes Motoren

Video: Sådan Gendannes Motoren

Video: Sådan Gendannes Motoren
Video: Самый экономичный электродвигатель T-motor U8 Pro - под спец проект 2024, Juli
Anonim

Bilister ved førstehånds eksistensen af et sådant problem som tab af kompression i motorcylindrene. Årsagerne til dette kan være helt forskellige: motoren er ikke samlet korrekt, tænderne rives af, tandremmen er revet, krumtapakselstarteren drejer og andre. Men tabet af kompression er endnu ikke en sætning: motoren kan gendannes.

Sådan gendannes motoren
Sådan gendannes motoren

Nødvendig

  • - slange
  • - maskineolie
  • - glas
  • - en hammer
  • - petroleum;
  • - remetallanter.

Instruktioner

Trin 1

For at rette fejl er det nødvendigt med delvis adskillelse af motoren samt overlappning af ventilerne. I et hjemmeværksted udføres lapping ved hjælp af en 15 centimeter slange svarende til diameteren, hvis ende sættes på ventilen (den fungerer som et håndtag).

Trin 2

Brug en hammer til at male glasset til pulver, og bland det derefter med maskinolie. Påfør denne blanding på kanten af ventilen, og start lappeprocessen. Pas på ikke at få pastaen på ventilspindlen under lapping, da dette kan beskadige tekstolite-styrehåndtaget alvorligt.

Trin 3

Sæt gummislangehåndtaget på ventilspindlen fra den modsatte side af hovedet, tryk derefter ventilen mod sædet og begynd at dreje den. Drej ventilen tredive grader hver gang. Riv ventilen med jævne mellemrum fra sædet, og flyt den til et nyt sted (dette er nødvendigt, så der ikke er store cirkulære ridser på ventilens og sædets overflade).

Trin 4

Hvis der vises et gråt spor med en tykkelse på en og en halv til to centimeter på ventilens overflade, er dette et tegn på, at lappeprocessen er slut. Ved afslutningen af arbejdet skal du vaske ventilhovedet og lappearealerne godt med petroleum. Lapping kan udføres på alle typer motorer.

Trin 5

Hvis køretøjets kilometertal har oversteget 50.000 kilometer, er det på høje tid at gendanne motorens driftsparametre. Til disse formål anvendes remetallanter, som, når de tilsættes olien, hjælper med at genoprette de slidte overflader på motordele. Disse unikke "præparater" producerer på kort tid selvgendannelse af de originale geometriske dimensioner af dele, øger kompressionen, reducerer brændstofforbruget og normaliserer også bilmotorens parametre.

Anbefalede: