Sådan Udfyldes En Fuldmagt For Retten Til At Køre Bil

Indholdsfortegnelse:

Sådan Udfyldes En Fuldmagt For Retten Til At Køre Bil
Sådan Udfyldes En Fuldmagt For Retten Til At Køre Bil

Video: Sådan Udfyldes En Fuldmagt For Retten Til At Køre Bil

Video: Sådan Udfyldes En Fuldmagt For Retten Til At Køre Bil
Video: HUSK at gøre sådan til din køreprøve ✔️👌❤️ 2024, Juni
Anonim

En fuldmagt til retten til at køre bil er et dokument, der giver tredjeparter mulighed for at bruge en bil med tilladelse fra dens ejer. Der er flere typer fuldmagt: en simpel skriftlig form og en generel fuldmagt.

Sådan udfyldes en fuldmagt for retten til at køre bil
Sådan udfyldes en fuldmagt for retten til at køre bil

Nødvendig

  • - ejerens pas
  • - pas fra den autoriserede person
  • - bilregistreringsbevis
  • - køretøjspas.

Instruktioner

Trin 1

En simpel skriftlig fuldmagt udfyldes af bilens ejer og bekræftes af hans underskrift. For at udfylde fuldmagt skal du have pasene til bilens ejer og den person, som bilen er betroet, samt et køretøjsregistreringsbevis og et køretøjspas. Fullmagt kan udarbejdes på et stykke papir eller på en specielt købt formular.

Trin 2

En fuldmagt til en bil kan omfatte følgende: retten til at køre bil, gennemgå en teknisk inspektion, ændre dataene i et teknisk pas, foretage reparationer, maling, rejse til udlandet, forsikring, afregistrering, registrering og salg. Alle disse handlinger skal angives i fuldmagt, hvis det er nødvendigt. Der kan også udstedes en fuldmagt ikke for alle disse handlinger, men kun for deres del.

Trin 3

Et eksempel på udfyldelse af en fuldmagt. I dokumentets titel skal du skrive "fuldmagt til retten til at disponere over køretøjet." Den næste linje: by, region eller region og datoen for fuldmagtens udstedelse.

Trin 4

Fullmagtens tekst: "Jeg, (ejerens navn), bosiddende på adressen (adresse til bilens ejer, pas og serienummer, hvor, af hvem og hvornår passet blev udstedt)".

Trin 5

Skriv derefter:”Jeg stoler på (navnet på den person, der er betroet bilen, serien og nummeret på den pas, hvor, af hvem og hvornår passet blev udstedt til den person, der er betroet bilen) til køre og bruge køretøjet, der tilhører mig i mit fravær, overvåge køretøjets tekniske tilstand, være min repræsentant i trafikpolitiet og tage handlinger i forbindelse med gennemførelsen af denne ordre uden ret til at sælge det specificerede køretøj."

Trin 6

Skriv derefter bildataene: køretøj (fabrikant, for eksempel VAZ), mærke (bilmærke, f.eks. 2106), produktionsår, bilmotornummer, bilkarosserinummer, bilens chassisnummer, bilfarve, tilstandsskilt på bil, serie og pasnummer bil. Angiv i slutningen trafikpolitiet, der udstedte bilpasset.

Trin 7

Angiv derefter fuldmagtens gyldighedsperiode (maksimalt et år). Afslut fuldmagt med ordene: "Denne fuldmagt kan ikke overføres til tredjemand." Underskriv og dater det.

Anbefalede: