Sådan Tilsluttes Signalering

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tilsluttes Signalering
Sådan Tilsluttes Signalering

Video: Sådan Tilsluttes Signalering

Video: Sådan Tilsluttes Signalering
Video: МАЛО КТО ЗНАЕТ Как соединить пластиковую трубу без соединителей!!! 2024, Juli
Anonim

Signaleringen er et kompleks af midler, der er nødvendige for at forhindre tyveri eller indtrængen i bilen. De fleste bilister foretrækker i dag at installere denne beskyttelsesmetode.

Sådan tilsluttes signalering
Sådan tilsluttes signalering

Instruktioner

Trin 1

Af hensyn til arbejdets bekvemmelighed og sikkerhed skal du adskille instrumentpanelet. Skru skruerne ud, fjern visiret, frakobl alle stik og derefter selve panelet. Fjern også ratstammen. Åbn sikrings- og relæboksen. Læs alarmvejledningen, og tilslut alarmkablerne til ledningerne fra sikringsboksen. For eksempel til Tomahawk-alarmen er det røde signal signal forbundet til den hvide ledning, gul til sort-gul, grøn til gul-sort, og den blå ledning forbliver ikke forbundet.

Trin 2

Tilslut startkredsløb. Gør dette ikke på selve låsen, hvilket giver dig mulighed for ikke at klippe ledningen igen. Fastgør to sorte og gule ledninger: den tyndere til den sorte og hvide ledning, der kommer fra sikringsboksen, og den tykke til den, der kommer ind i sikringsboksen.

Trin 3

Tilslut sensoren til åbning af emhætten, og installer sirenen. For at gøre dette skal du "gøre din vej" ind i motorrummet. Til dørsensoren skal du tage den blå-sorte ledning fra signalet og slutte den til den grøn-røde ledning i blokken. Husk, at hvis du ikke opretter forbindelse til en alarm, og angiver der, at du bruger ikke-sensorer.

Trin 4

Monter stødføleren på en metaloverflade, såsom et metalbeslag i handskerummet. Installer antennen. Husk, at det er bedst at montere det så højt som muligt for at opnå maksimal rækkevidde og afstand fra kirtlerne. Tilslut ledningen til håndbremsen til jorden, men dette kan føre til, at alarmen lyser efter opvarmningstiden. Tilslut derfor ledningen til bremsepedalen, der er kun to ledninger, kontroller alt med en sonde.

Trin 5

Test alarmen. Den første aktivering kan medføre flere ubehagelige øjeblikke: signalet udsender ikke et signal, men flere på én gang. Årsagen er højst sandsynligt, at enten håndbremsen ikke er jordforbundet, eller at du bliver nødt til at programmere alarmen.

Anbefalede: