Sådan åbnes Hættelåsen

Indholdsfortegnelse:

Sådan åbnes Hættelåsen
Sådan åbnes Hættelåsen

Video: Sådan åbnes Hættelåsen

Video: Sådan åbnes Hættelåsen
Video: Sådan åbnes motorhjelmen uden for ZAZ 2024, Juli
Anonim

Mekanisk beskyttelse af en bil kan være af forskellige typer: pin lås, pinless låse, shell-type låse, hætte lås, låse på ratakslen, eksotiske, hvor mekanisk og elektronisk beskyttelse kombineres til et kompleks. Mere præference gives til elektromekaniske motorhjelmlåse, hvilket er meget praktisk, da yderligere manipulationer ikke er nødvendige for at låse motorhjelmen op - du skal bare tænde tændingen for dette.

Sådan åbner du hættelåsen
Sådan åbner du hættelåsen

Instruktioner

Trin 1

Men nogle gange er der problemer med at åbne hættelåsen, hvilket kan opstå som følge af, at låsen fryser, ruster eller trækket går i stykker.

For at åbne VAZ-hætterlåsen bruges normalt et håndtag, men der er tidspunkter, hvor det heller ikke er muligt at gøre dette. I disse tilfælde skal du lave en løkke af en elastisk stærk ledning, lægge den på motorhjelmlåsen, hvor standardstangen er placeret, og træk i den. For at kravle, løft hætten på den ene side og skub en blok under den. Luftindtaget kan også bruges til dette.

Trin 2

Der er også en anden vej. Ved hjælp af tynde tænger skal du fastgøre kablet i hættehåndtaget fra kabinen og trække fast i det. Bare behøver ikke at trække. Hvis der er et brud i forbindelsesstangen i midten, skal du løfte hjørnet af emhætten fra førersiden, kroge fast på forbindelsesstangen med en stærk krog og trække. Så snart du kan nå det med din hånd, tag fat i og træk hele trøjen ud. Brug derefter en tang til at klamre sig fast på det trækstykke, der går til låsen, og træk. Hættelåsen åbnes.

Trin 3

Et karakteristisk træk ved Ford-biler, hvis hættelås åbnes med tændingsnøglen, er, at hætten undertiden holder op med at åbne. Årsagen til dette kan være, at kardanen ikke er i kontakt med låsen på selve låsen. Lav først noget af tråden, der ligner en lang skruetrækker, hvis arbejdsflade er fladt med en hammer. Derefter åbner du låsen gennem radiatorgrillen. For at gøre dette skal du dreje skruetrækkeren en halv omgang til venstre, indtil du hører et klik og derefter til højre. For at lette adgangen til kardanen skal du fjerne hætterne og frigøre huset. Sæt kardanaklen tilbage i dens indgreb med låsen. For at holde det sikkert skal du pakke knuden med elektrisk tape. Du kan også prøve at tilslutte et nyt batteri gennem cigarettænderen i en Ford-bil. Hættelåsen skal åbnes.

Anbefalede: