Er Det Muligt At Udskifte Autostolen Med Bælter

Indholdsfortegnelse:

Er Det Muligt At Udskifte Autostolen Med Bælter
Er Det Muligt At Udskifte Autostolen Med Bælter

Video: Er Det Muligt At Udskifte Autostolen Med Bælter

Video: Er Det Muligt At Udskifte Autostolen Med Bælter
Video: KID II - Montering af autostolen 2024, Juli
Anonim

Vejen er som intet andet sted fyldt med mange farer. Både bilproducenter og trafikpoliti kæmper for at løse problemet med, hvordan man gør en biltur med et barn sikkert. Men dette spørgsmål er især bekymret for omsorgsfulde forældre.

Er det muligt at udskifte barnesædet med bælter
Er det muligt at udskifte barnesædet med bælter

Bilsæder versus bilsæder

Spædbarnssæder er blevet populære på det seneste. Imidlertid siger eksperter: denne popularitet er ikke berettiget, da test har vist, at styrken af disse opfindelser er ekstremt lav, for at lette konstruktionen af holderen anvendes tynd eller gummieret plast, der smuldrer som glas ved stød. I tilfælde af en ulykke beskytter en sådan enhed ikke babyen på nogen måde. Det er meget sikrere at transportere babyer i et babybilsæde.

Barnet skal vælge størrelsen på bilsædet afhængigt af dets vægt og alder. Stole mærket "0" er designet til at transportere børn, der vejer fra 0 til 10 kg (fra fødsel til 9 måneder), mærkning "0+" er i stand til at modstå en belastning på op til 13 kg (fra fødsel til et og et halvt år). "1" er beregnet til en vægt på 9-18 kg (børnenes alder er normalt fra 1 til 4 år), "2" - til 15-25 kg (fra 3, 5 til 7 år) og "3 "- 22-36 kg (fra 6 til 12 år).

Fastholdelsesanordninger

Ud over bilsæder er der andre typer begrænsninger for at sikre børns sikkerhed i biler. Disse inkluderer adaptere og bilsikkerhedsveste.

En adapter er en enhed, der ændrer placeringen af bilselen. Takket være brugen bevæger bæltet sig fra barnets hals til skulderniveauet. Denne enhed øger selvfølgelig graden af sikkerhed i bilen, men den har en væsentlig ulempe: placeringen af ikke kun skulderbæltet, men også taljebæltet ændres. Som et resultat er taljebæltet placeret i barnets mave. Og dette er langt fra sikkert. En stærk ryk i dette tilfælde kan føre til skade på indre organer.

Sikkerhedsvesten er i det væsentlige tæt på adapteren, men mere perfekt. I den løber bæltet over skulderen og griber bækkenområdet. Måske er dette den eneste passende erstatning for et barns bilsæde, men hvis barnet falder i søvn i bilen, fungerer det ikke at sætte det, da det kan gøres i et bilsæde.

Alternative fastholdelsesstrukturer

Det er en misforståelse, at af hensyn til børns sikkerhed er det nok for dem at være i noget blødt og voluminøst, fast i kabinen. Det er ikke ualmindeligt at se puder lagt på sædet fastgjort med stropper. Det er strengt forbudt at placere børn på sådanne hjemmelavede stole. I tilfælde af en ulykke vil de ikke kun hjælpe, men endda skade. Ved at falde ud på grund af et slag under barnet trækker en sådan pude den nederste del af hans krop sammen med den. Den lille passager vil være med stropper rundt om halsen og maven.

Anbefalede: