Sådan Startes Et Dødt Batteri

Indholdsfortegnelse:

Sådan Startes Et Dødt Batteri
Sådan Startes Et Dødt Batteri

Video: Sådan Startes Et Dødt Batteri

Video: Sådan Startes Et Dødt Batteri
Video: Gennemgang af Li-ion batterier, hvordan man spotter man et dødt batteri. 2024, Juni
Anonim

Tidligt om morgenen har du travlt med et vigtigt møde. Forlad huset tidligt, så du har lidt tid. Gå hen til din bil på parkeringspladsen, men den ønsker ikke at åbne alarmen fra nøglefoben - dette er et sikkert tegn på et dødt batteri. Årsagen til denne uheldige hændelse kunne være parkeringslygter, nærlys, tågelygter, en radiobåndoptager eller bare hele lyspæren i kabinen, som forblev tændt om natten.

Sådan startes et dødt batteri
Sådan startes et dødt batteri

Nødvendig

  • Flere frivillige, en anden servicevogn, et slæbtov, ledninger til "belysning".
  • Åben skruenøgler til 8, 10, 12, 13, 14, flad skruetrækker, muligvis en kniv.

Instruktioner

Trin 1

Du har held, hvis du har en manuel transmission. Flere frivillige, der ønsker at rejse med dig eller blot sympatisere med din sorg, hjælper dig med at starte bilen fra "skubberen". For at gøre dette skal bilen rulles ud på en lige del af haven eller parkeringspladsen, tænde for tændingen, første eller andet gear, accelerere bilen med koblingspedalen nedtrykket og slip den brat. Hvis motoren fungerer korrekt, starter bilen.

Trin 2

En mere effektiv måde at starte bilen på fra "skubberen" er at ty til hjælp fra en anden bil, som i træk vil fremskynde din. Flyt bilen bagved hinanden og fastgør trækkablet, med denne startmetode er det bedre at aktivere det tredje gear, når hastigheden når 40-50 km / t, frigør koblingen. Når motoren starter, skal du trykke på koblingen, aktivere "neutral" og give trækkøretøjet signal.

Trin 3

Hvis der ikke er plads til at manøvrere, eller hvis du har en automatisk transmission, vil en sådan metode som en "cigarettænder" hjælpe dig. Det kræver også en fungerende bil. Biler udsættes af motorhjelmen for hinanden, bilens batterier er forbundet med ledninger til "belysning" i henhold til polaritet. Først og fremmest starter de en bil med et fungerende batteri og lader den køre i fem minutter, hvorefter du kan starte bilen med et dødt batteri i normal tilstand. Efter en vellykket start skal ledningerne kobles fra maskinerne.

Trin 4

Hvis du opbevarer din bil i garagen, har du eller din nabo i garagen højst sandsynligt en oplader, som du også kan starte bilen med. Tilslut enhedens udgange til batteriet i henhold til polariteten, tilslut enheden til lysnettet, vent fem minutter, du kan starte motoren. Afbryd enheden fra lysnettet og derefter fra batteripolerne.

Anbefalede: