Sådan Udfyldes En Kvittering For Betaling Af Statsafgift

Indholdsfortegnelse:

Sådan Udfyldes En Kvittering For Betaling Af Statsafgift
Sådan Udfyldes En Kvittering For Betaling Af Statsafgift

Video: Sådan Udfyldes En Kvittering For Betaling Af Statsafgift

Video: Sådan Udfyldes En Kvittering For Betaling Af Statsafgift
Video: Sådan betaler du en regning i Nordea netbank - Borgerservice to go 2024, September
Anonim

Næsten alle offentlige tjenester er underlagt statlige skatter. Det skal huskes, at det ikke giver mening at stå i kø ved embedsmænd uden en betalt kvittering. For at betale statsafgiften i Sberbank skal du udfylde formularen nr. PD-4sb eller nr. PD, som er betalingsdokumenter, der bruges af Sberbank fra Den Russiske Føderation som kvitteringer for betaling af et antal statslige afgifter til det russiske budget.

Sådan udfyldes en kvittering for betaling af statsat
Sådan udfyldes en kvittering for betaling af statsat

Instruktioner

Trin 1

Når du udfylder en kvittering for betaling af forskellige offentlige afgifter, skal du angive betalingsmodtager og hans betalingsoplysninger. I den øverste del markerer du navnet på statskassen for finansministeriet i Den Russiske Føderation, hvortil overførslen er beregnet; KPP, TIN, navnet på staten eller skattemyndighederne, der kontrollerer modtagelsen af betalinger OKATO-kode, det vil sige koden for den relevante kommunale myndighed, der modtager disse midler; 20-cifret kontonummer tildelt betalingsmodtager, bankoplysninger, banknavn og alle dets identificerende data

Trin 2

Angiv betalingsformålet i den midterste del af kvitteringen to steder: den øverste kolonne angiver det specifikke navn på den type statsafgift, der opkræves for følgende typer tjenester: at få et pas med en elektronisk databærer, opnå en standard pas, indhentning eller udskiftning af et russisk civilt pas, registrering af en enkelt virksomhed, til udstedelse af arbejdstilladelser til en udenlandsk statsborger, teknisk inspektion af et køretøj, retsafgifter ved en voldgiftsret eller en domstol med generel jurisdiktion og andre. Indtast den 20-cifrede budgetklassifikationskode i den nederste kolonne. Sørg for at skrive dette krav, det er afgørende, når du krediterer betalingen.

Trin 3

Nederst på kvitteringen skal du angive detaljerne om betalerne, herunder følgende oplysninger: uden forkortelser - efternavn, fornavn, patronym; fulde data om betalerens postadresse Betalerens 12-cifrede skattenummer det beløb, som betaleren overførte, i rubler og kopecks; betalerens personlige konto er den, der er tildelt ham af skattemyndigheden. Det skal huskes, at det er mere korrekt at bruge Sberbank-formular nr. PD-4 til at betale statsafgiften.

Anbefalede: