Alt Om Kort I GPS-navigatorer

Indholdsfortegnelse:

Alt Om Kort I GPS-navigatorer
Alt Om Kort I GPS-navigatorer

Video: Alt Om Kort I GPS-navigatorer

Video: Alt Om Kort I GPS-navigatorer
Video: БЕСПЛАТНЫЙ, САМЫЙ ТОЧНЫЙ НАВИГАТОР ДЛЯ ЛЕСА, ОХОТЫ, РЫБАЛКИ. РАБОТАЕТ БЕЗ ИНТЕРНЕТА.#GPS#НАВИГАТОР 2024, Juni
Anonim

GPS er en forkortelse for det engelske Global Positioning System, i oversættelse - et globalt positioneringssystem. GPS-systemet inkluderer 24 rumsatellitter og millioner af stationer på jordens overflade. Systemets princip er, at modtageren modtager et signal fra satellitten og bestemmer dens position. Enheden viser de geografiske koordinater for sin placering på et elektronisk kort.

Alt om kort i GPS-navigatorer
Alt om kort i GPS-navigatorer

Typer af GPS-navigatorer

En bilnavigator er en lille elektronisk enhed med et display og en processor. Bilnavigatorer er opdelt i to typer installation. Dette er en stationær bilnavigator, der er installeret et specielt bestemt sted, og en mobil navigator, der er fastgjort til en bils forrude. Navigatorer adskiller sig i den installerede software og kort. Den mest berømte navigationssoftware: Garmin, Navitel Navigator, Avtosputnik.

Kort til navigatører

Når du køber en navigator, er kortet det vigtigste afgørende kriterium. Du skal på forhånd vide, hvilke kort over hvilken region der er behov for, om disse kort er installeret på enheden, og om det er muligt at downloade dem yderligere.

Alle typer kort, der leveres med navigatoren, skal automatisk kunne planlægge en rute (supportrute), have et højt detaljeringsniveau, stemmestyring og tredimensionelt billede.

De mest omfattende vejkortatlasser er tilgængelige på Garmin-instrumenter. Garmin foretager ofte opdateringer til navigationsatlasser til Den Russiske Føderation og opnår et højt detaljeringsniveau. Fordelen ved Garmin-kort er udvidet dækning, teknisk support og brugervenlighed. Den eneste ulempe er, at de officielle ekstra kort skal købes mod et gebyr.

Detaljerede terrænkort er også udviklet til Navitel-enheder. Kortopdateringer frigives flere gange om måneden. Der er detaljerede detaljerede kort over mere end 2000 byer i Rusland. Disse kort er ikke tilgængelige gratis, køb af kartografi er påkrævet.

Adressesøgning implementeres meget bekvemt på kortene i Avtosputnik-navigationssystemet. Nøgleordet søger efter alle matchende kombinationer. For at afgøre, om kortene er egnede eller ej, tilbyder producenten en 30-dages prøveversion.

På trods af den konstante udvidelse af dækningsområder med kort over Rusland vises mange områder stadig ikke på de officielle kort over fremstillingsvirksomheder. Her kan ressourcer hjælpe, hvorfra du kan downloade og installere et kort over regionen af interesse gratis og installere på din enhed. Den mest berømte ressource er openstreetmap.ru/navigator. Grundlaget for alle navigationskort er open-source kartografisk projekt OpenStreetMap. På denne ressource oprettes kortet af brugerne selv. Du skal bare vælge det korrekte kortformat, downloade og installere på navigationsenheden.

Anbefalede: