Er Det Muligt At Putte På Bilmaling

Indholdsfortegnelse:

Er Det Muligt At Putte På Bilmaling
Er Det Muligt At Putte På Bilmaling

Video: Er Det Muligt At Putte På Bilmaling

Video: Er Det Muligt At Putte På Bilmaling
Video: Adin ross - she make it clap (freestyle) ft Tory lanez 2024, September
Anonim

Hvis du selv har taget kittet på din bil, så spekulerer du sandsynligvis på: skal du fjerne det gamle malingslag, inden du lægger det på?

kit på fabriksmaling
kit på fabriksmaling

Hvis bilen har et gammelt lak

Du kan fjerne det gamle lak på følgende måder: mekaniske og kemiske metoder.

Den mekaniske metode er slibning af dele med en kværn og groft sandpapir nr. 80 og nr. 100. Fordele: lav arbejdskraftintensitet og hastighed. Ulemperne er, at der er svært tilgængelige steder, der skal rengøres manuelt.

Den kemiske metode er at fjerne malingen med en fjerner. For at gøre dette skal du anvende fjerneren på delen med en sprøjtepistol eller børste. Når malingen er svulmet op, fjernes den mekanisk og skylles med vand. Gentag dette flere gange. Efter disse arbejder skal du slibe, affedte, grunde, tørre og putse.

Hvis bilen har et lak fra fabrikken

For at komme i gang skal du placere bilen et godt oplyst sted. Fjern bitumen og fedtpletter med White Spirit eller affedtningsmiddel. Undersøg derefter malingens tilstand. Brug farvet kridt til at markere chips, revner eller buler.

Når du har fjernet glansen fra malingen, skal du sætte den i. Til dette arbejde har du brug for et sæt spatler og kitt. Kittet vælges afhængigt af lagets tykkelse. For et tykt lag skal du vælge glasfiber, for et tyndt lag skal du bruge almindelig eller finkornet. For at forhindre, at et tykt lag kitt brister, skal du rette delen godt.

Du kan ikke putte i solen !!!!!!! Medium lufttemperatur er mere velegnet til kittning. Sæt heller ikke kitt ved lave temperaturer. Om vinteren skal metallet opvarmes. Det anbefales ikke at sætte på blåt metal, på glans, på et gammelt malingslag. Disse handlinger fører til, at kittet ikke klæber godt sammen og revner. Før påføring af kittet er det nødvendigt at grunde metallet, rengøre malingsoverfladen. Kittet påføres på en godt rengjort overflade, det klæber ikke til blåt metal eller glans i lang tid.

Du skal undersøge malingslaget omhyggeligt. På det lag maling, der skal fjernes, vil du se en mat overflade og mikroskopiske revner. I dette tilfælde skal hele malingslaget fjernes, inden der påføres kitt. Sæt ikke detaljer på glans !!!!!

Sæt ikke på et tørt malingslag. Hvis du bruger naturlig tørring, skal du lade bilen tørre i garagen efter maling uden opvarmning af metallet, så tiden, indtil malingen er helt tør, kan øges til to uger. På dette tidspunkt anbefales det ikke at slibe og køre, da kittet spreder malingen. For at fremskynde tørringen skal du rette lampen eller kolorimeteret direkte på delen. Hvis du har et komplet maleri, så for hver del separat. I dette tilfælde skal du følge forholdsreglerne. Efterlad ikke varmeapparater uden opsyn, eller placer dem for tæt for at undgå overophedning af malingen.

Anbefalede: