Hvilken Hastighed Svarer Til Hvilket Gear

Indholdsfortegnelse:

Hvilken Hastighed Svarer Til Hvilket Gear
Hvilken Hastighed Svarer Til Hvilket Gear

Video: Hvilken Hastighed Svarer Til Hvilket Gear

Video: Hvilken Hastighed Svarer Til Hvilket Gear
Video: КАК НАУЧИТЬ ДЕВУШКУ ЕЗДИТЬ на ЭЛЕКТРОСКУТЕРЕ Новая ведущая электротранспорта Электроскутеры SKYBOARD 2024, September
Anonim

At køre bil er et ansvarligt og vigtigt erhverv, der kræver kendskab til trafikregler, teknisk udstyr og køretøjsvedligeholdelse. Ved langvarig drift af køretøjer er det nødvendigt med omhyggelig betjening. Det er nødvendigt at kende reglerne for gearskift for glat kørsel af bilen.

Hvilken hastighed svarer til hvilket gear
Hvilken hastighed svarer til hvilket gear

Instruktioner

Trin 1

Bilen kan udstyres med en automatisk (automatisk gearkasse) eller manuel (manuel gearkasse) gearkasse. Hvis der er en manuel gearkasse i bilen, skal man huske på, at enhver bil har specifikke hastighedsintervaller for hvert gear. Når du skifter til et andet hastighedsgab, skal du skifte til et andet gear.

Trin 2

Hastighedsområdet, der svarer til det første gear, er 0-20 km / t. Det første gear er inkluderet for at starte bevægelsen af transporten. Når du når en hastighed tæt på det maksimale for dette gear, skal du skifte til andet gear. Det er tilladt at skifte til et højere gear med en hastighed på 40 km / t, mens krumtapakselhastigheden når sit maksimale, hvilket vil påvirke motorens tilstand negativt. Det vil være svært at skifte fra den første hastighed til den anden, når det accelererer til 3 km / t, eller bilen vil accelerere i lang tid, hvilket vil påvirke motorens og gearkassens drift negativt.

Trin 3

Hastighedsintervallet for det andet gear anses for at være 20-40 km / t. Når du nærmer dig en hastighed på 40 km / t, skal du skifte til tredje hastighed, hvilket vil føre til økonomisk brændstofforbrug. Et hastighedsområde på 40-60 km / t er velegnet til fjerde gear. Motoren kører jævnt, overgangen er jævn og ryk. Når du udstyrer bilen med en fem-trins gearkasse, når du har nået en hastighed på 90 km / t, skal du skifte til femte gear. Økonomisk brændstofforbrug gennemføres ved kørsel 90-110 km / t i femte gear. Yderligere hastighedsforøgelser vil resultere i højere brændstofforbrug.

Trin 4

Hvis du vil reducere hastigheden, skal du overveje hastighedsintervallerne for gearene i faldende rækkefølge. Det fjerde gear skal medtages, når hastigheden falder til 60-70 km / t. Det tredje gear er tilkoblet, når bilen kører med en hastighed på 40-50 km / t. Du skal skifte til det andet gear, når bilen når en hastighed på 20-40 km / t. I første gear anbefales det at køre bilen med en hastighed på 10-20 km / t og køre på ujævne overflader.

Trin 5

Når man bestemmer tidspunktet for gearskift, er det nødvendigt at tage højde for det særlige ved det køretøj, der betjenes. Du skal lytte til den kørende motor, som, hvis gearskiftet er utidigt, begynder at "knurre". Husk de hastighedsintervaller, der svarer til gearene, i de indledende faser af brugen af bilen.

Anbefalede: