Batteriopladning: Sådan Får Du Jobbet Gjort

Indholdsfortegnelse:

Batteriopladning: Sådan Får Du Jobbet Gjort
Batteriopladning: Sådan Får Du Jobbet Gjort

Video: Batteriopladning: Sådan Får Du Jobbet Gjort

Video: Batteriopladning: Sådan Får Du Jobbet Gjort
Video: Masterclass con Paola Hermosín sobre Lágrima de Tárrega 2024, Juni
Anonim

En af læserne af denne artikel stod helt sikkert over for en sådan situation, når du hurtigst muligt har brug for at gå et sted, bogstaveligt talt i 5 minutter, men når du nærmer dig bilen, forstår du, at forlygterne var tændt hele natten, og batteriopladningen måske ikke er nok til turen. For at forhindre dette? oplad batteriet oftere.

Batteriopladning: Sådan får du jobbet gjort
Batteriopladning: Sådan får du jobbet gjort

Er det nødvendigt

  • - automatisk oplader
  • - elektrolyt

Instruktioner

Trin 1

Selvfølgelig er dette en irriterende sag, og nogen er allerede faldet i denne fælde af et afladet batteri.

Når du oplader et bilbatteri, skal det huskes, at vi sandsynligvis har brug for en elektrolyt, fordi det har tendens til at fordampe. Du kan købe elektrolyt hos enhver bilforhandler. Nogle gange sælges de selv i butikker med husholdningsapparater og udstyr. Elektrolytten er en 50% svovlsyreopløsning.

Inden batteriet oplades, gør det ikke ondt at kontrollere elektrolytniveauet, hvis det er nødvendigt, fylde op til det ønskede mærke. Glem heller ikke at skrue alle stik ud af batteridækslet, da fordampning vil forekomme under opladning.

Vær opmærksom på den strøm, du sætter, når du oplader. Det skal indstilles til en værdi svarende til 1/10 af din batterikapacitet. For eksempel har du et 50 amp / timers batteri, derfor skal du indstille værdien på 5 enheder på amperemeteret.

Trin 2

Dette er princippet om opladning af et bilbatteri. Indstil værdien, og sæt den på opladning. Så snart du bemærker, at amperemeterets nål går til venstre, tættere på nul, betyder det, at opladningen er i gang og udføres korrekt. Faldet i amperemålerens nål til nul skyldes den stigende modstand i selve batteriet på grund af opladning.

Anbefalede: