Sådan Tilsluttes En Lydstyrkesensor

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tilsluttes En Lydstyrkesensor
Sådan Tilsluttes En Lydstyrkesensor

Video: Sådan Tilsluttes En Lydstyrkesensor

Video: Sådan Tilsluttes En Lydstyrkesensor
Video: МАЛО КТО ЗНАЕТ Как соединить пластиковую трубу без соединителей!!! 2024, Juni
Anonim

Volumenføleren er en god tilføjelse til bilens sikkerhedsfunktioner. Det underretter ejeren af bilen, hvis køretøjet kommer ind gennem det ødelagte glas. Stødsensoren reagerer trods alt ikke på sådan interferens. Og den volumetriske sensor lader dig ikke komme tæt på bilen igen og advarer om, at bilen er på vagt.

Sådan tilsluttes en lydstyrkesensor
Sådan tilsluttes en lydstyrkesensor

Er det nødvendigt

  • Skruetrækker;
  • - sideskærere;
  • - isolerende tape
  • - dobbeltsidet tape
  • - selvskærende skruer.

Instruktioner

Trin 1

Der er to typer lydstyrkesensorer - en-zone og to-zone. Sensoren med en enkelt zone udløses, når den kommer ind i kabinen. Dual-zone sensoren udover kabinen udløses, når du nærmer dig køretøjet. Og hvis sirenen begynder at skrige, når du kommer ind i kabinen (for eksempel gennem et åbent glas), så lyder et advarselssignal flere gange, når du er tæt på bilen.

Trin 2

Find midten af køretøjet for at installere sensoren. Typisk er dette stedet mellem forsæderne under håndbremsen. Installer sensoren på et usynligt sted, og fastgør den med dobbeltsidet tape, eller skru den fast på selvskærende skruer.

Trin 3

En af mulighederne for at tilslutte en lydsensor er parallel med stødsensoren. Der er fire ledninger, der kommer ud af begge sensorer. Tilslut den røde ledning til den røde, den sorte ledning til den sorte.

Trin 4

De to andre ledninger i lydsensoren er kontrolkablerne (hvis sensoren er i to zoner). Forbind dem i henhold til signaldiagrammet. Hvis der ikke er noget kredsløb, er det meget let at forstå, hvilken ledning fra hvilken zone der fungerer. Tilslut en ledning, og hold din hånd gennem det åbne vindue. Hvis alarmen skete, og sirenen skreg, tilsluttede du alt korrekt.

Trin 5

Nogle alarmer på kontrolenheden har et ekstra stik til tilslutning af yderligere sensorer. Tilslut den volumetriske sensor direkte til den i henhold til diagrammet vist i installationsvejledningen.

Trin 6

Hvis bilen slet ikke har noget sikkerhedssystem, skal du tilslutte lydstyrkesensoren autonomt. For at gøre dette skal du installere en sirene i hætten. Hvis du installerer en autonom sirene, skal du koble ledningerne fra sensoren direkte til den.

Trin 7

Hvis du installerer en almindelig sirene, skal du tilslutte et relæ, der forstærker signalet. Tilslut den røde ledning fra sensoren til den positive, den sorte ledning til jorden. Tilslut de resterende to ledninger til relæet.

Anbefalede: