Sådan Fjernes Et Bank På Styrestativet

Indholdsfortegnelse:

Sådan Fjernes Et Bank På Styrestativet
Sådan Fjernes Et Bank På Styrestativet

Video: Sådan Fjernes Et Bank På Styrestativet

Video: Sådan Fjernes Et Bank På Styrestativet
Video: Udskiftning af styretøjet til en bil ZAZ, Tavria, Slavuta 2024, Juni
Anonim

Hvis der er et klart banke på ratstativet på en VAZ-bil, er det nødvendigt at starte reparationer med det samme uden at udskyde arbejdet på bagbrænderen. Du kan sende bilen til service, men en erfaren chauffør vil selv klare skinnedefekten.

Sådan fjernes et banke på styrestativet
Sådan fjernes et banke på styrestativet

Er det nødvendigt

  • - jack;
  • - skruenøgle;
  • - speciel aftrækker til ender med forbindelsesstang
  • - WD-40 væske
  • - skruetrækker
  • - arbejds bord;
  • - en klud
  • - opløsningsmiddel.

Instruktioner

Trin 1

Først og fremmest skal du sikre sikkerheden ved dit arbejde. For at gøre dette skal du trække helt ud og stramme håndbremsen, låse styringen. Anbring propperne under baghjulene. Fjern den negative terminal fra batteriet. Påfør en donkraft og fjern forhjulene. Tag en speciel aftrækker, og tag enderne af forbindelsesstangen. Møtrikkerne på klemmerne, der fastgør skinnen, skal også skrues af. Hvis denne proces er vanskelig, skal du bruge WD-40 væske.

Trin 2

Fjern skinnen. For at gøre dette skal du skrue bolten af og frakoble splinegearet. Flyt styrestativet til en arbejdsbænk, og fastgør det. Begynd at rense delen for snavs. For at gøre dette skal du bruge et opløsningsmiddel og en ren klud. Efter rengøring af skinnen skal du svare på monteringsboltene.

Trin 3

Fjern gummipropperne og dækslet fra tandhjulsakslen. Fjern lejet sammen med gearet. Undersøg alle fjernede dele for slid og skyl med opløsningsmidlet. Træk nu stativet ud af huset. Hvis selve delen ikke er en bekymring, skal du skylle og tørre grundigt. Påfør derefter fedt. Træk forsigtigt plastbøsningen gennem hullet i huset ved hjælp af en skruetrækker. Vær opmærksom på aluminiummøtrikken, som kan blive beskadiget. Det skal udskiftes med et servicearbejde.

Trin 4

Vær meget opmærksom på tilstanden af de såkaldte "covers" og "mustaches". Kontroller for spil på spidsfingrene. Hvis der ikke findes nogen tilbageslag, behøver intet at blive udskiftet. Installer en ny plastbøsning inde i styrestativet. Sørg for, at bøsningens kanter er helt inde i skinnehuset.

Trin 5

Følg proceduren omhyggeligt og omhyggeligt, monter skinnen. Vær opmærksom på de korrekte pladser, når du monterer delen og monterer den på køretøjet. Test styringen af maskinen ved at foretage store og små bevægelser med rattet.

Anbefalede: