Sådan Udskiftes Et Kørekort

Indholdsfortegnelse:

Sådan Udskiftes Et Kørekort
Sådan Udskiftes Et Kørekort

Video: Sådan Udskiftes Et Kørekort

Video: Sådan Udskiftes Et Kørekort
Video: Hvad skal du kunne til den praktiske prøve (Køreprøven) DK undertekst. 2024, Juli
Anonim

Ved udstedelse af kørekort advarer trafikpolitibetjente altid bilister om, at dokumenterne til kørsel af et køretøj er gyldige i 10 år, hvorefter de skal udskiftes. Det er bedst at genudstede et kørekort på forhånd 7-10 dage før udløbsdatoen.

Sådan udskiftes et kørekort
Sådan udskiftes et kørekort

Instruktioner

Trin 1

Den nemmeste måde er at udskifte dokumentet på dit registreringssted, for dette kan du besøge enhver trafikpolitiafdeling i din region. Hvis du i øjeblikket kun har en midlertidig registrering, kan du kun kontakte den regionale trafikpolitiafdeling. I mangel af registrering har du ret til at udskifte dit kørekort i trafikpolitiet på det sted, hvor du faktisk bor.

Trin 2

For at udskifte licensen skal du levere et antal dokumenter til trafikpolitiet. Vi taler om et russisk pas, en gyldig lægeerklæring, et gammelt kørekort, en kvittering for betaling af en statsafgift og en ansøgning, der skal udfyldes direkte hos trafikpolitiet. I nogle tilfælde kan du blive bedt om at fremlægge dokumenter, der siger, at du er uddannet i en køreskole, samt at du tidligere var faktisk registreret som chauffør hos trafikpolitiet på dit bopælssted.

Trin 3

En ansøgning om udskiftning af dokumenter kan udfyldes hos trafikpolitiet på fem minutter. Hvis du kun har en midlertidig registrering, skal du bekræfte den med de relevante dokumenter. For at få et nyt ID behøver du ikke tage billeder på forhånd, for nu kan du tage et billede i selve trafikpolitiet.

Trin 4

Aflever alle tilgængelige dokumenter i et specielt vindue, efter et stykke tid vil en medarbejder ved afdelingen ringe til kontoret for fotografering, hvor han tager et billede. Derefter bliver du nødt til at vente et par minutter igen, hvorefter du får et nyt kørekort.

Trin 5

Du har ikke tilladelse til at køre bil med ugyldigt / udløbet kørekort, så prøv at opdatere dokumentet i tide. Ellers risikerer du at løbe ind i en stor bøde på op til 15 tusind rubler.

Anbefalede: