Sådan Registreres En Bil Hos Et Trafikpoliti

Indholdsfortegnelse:

Sådan Registreres En Bil Hos Et Trafikpoliti
Sådan Registreres En Bil Hos Et Trafikpoliti

Video: Sådan Registreres En Bil Hos Et Trafikpoliti

Video: Sådan Registreres En Bil Hos Et Trafikpoliti
Video: Vi köper din bil - Lecab Bil 2024, Juli
Anonim

Så køreskolen er bagved. De længe ventede rettigheder er modtaget. Bilen er allerede valgt af dig og købes snart. Det ser ud til, at alt der er tilbage er at sætte sig bag rattet for fuldt ud at blive en deltager i vejtrafikken som chauffør. Men i virkeligheden er alt ikke så simpelt. Som altid er der et lille "men". Inden du kører på vejen, skal din bil være registreret hos Statens Trafikinspektion eller blot hos trafikpolitiet.

Sådan registreres en bil hos et trafikpoliti
Sådan registreres en bil hos et trafikpoliti

Instruktioner

Trin 1

Før du går dertil, skal du indsamle visse dokumenter, uden hvilke du simpelthen nægtes registrering af bilen.

Trin 2

Du skal modtage et køretøjspas (i det følgende benævnt PTS) fra sælgeren hos forhandleren, hvor alle registreringshandlinger registreres. Dette er det vigtigste dokument.

Trin 3

Bilforhandleren skriver en salgskontrakt ud i dit navn og bekræfter den med sit segl. Pas på ikke at gå glip af dette øjeblik.

Trin 4

Sælgeren er forpligtet til at give dig transitnumre, så du kan komme til indtjekningsstedet. Hvis du ikke fik tallene, indtastes den tilsvarende post i TCP.

Trin 5

Du skal udstede en OSAGO forsikring i dit navn. Ellers kan enhver trafikpolitibetjent, der stopper dig, ødelægge den festlige stemning.

Trin 6

Men hvis du er ejer af et køretøj i kategori C eller D, skal du ud over alt registrere bilen på det lokale militære registrerings- og tilmeldingskontor. Hvis du ikke gør dette, har inspektørerne ret til at nægte din registrering af køretøjet.

Trin 7

Når du har samlet alle ovennævnte dokumenter, kan du sikkert gå til trafikpolitiet. For ikke at gå tabt i de endeløse korridorer og et stort antal kontorer, bør der være en registreringsordning ved indgangen.

Trin 8

Indsend dokumenter til inspektøren. Datavalidering bør være tidsbegrænset. Maksimum en halv time, så kan du sikkert skynde en skødesløs medarbejder. Derefter kontrollerer inspektøren, om bilen opfylder sikkerhedskravene, og om mærkning af serielle dele er ægte. Denne procedure er også begrænset i tid. Maksimum 10-20 minutter.

Trin 9

Derefter var der som regel behov for en kontrol af en kriminel, men med tiden blev det fortid. Men hvis inspektøren er i alvorlig tvivl om antallet af ægtheder, så vil kriminalisten sandsynligvis skulle besøge.

Trin 10

I gennemsnit tager hele registreringsproceduren cirka tre og en halv time. Dette inkluderer ikke den tid, du bruger på at gå fra kontor til kontor.

Trin 11

Efter at have accepteret dine dokumenter noterer inspektøren, hvornår han tog dem. For forsinkelser er han ansvarlig over for ledelsen. Hvis du føler, at processen er forsinket, har du ret til at indgive en klage over inspektørens handlinger.

Anbefalede: