Sådan Får Du Kategori C Rettigheder

Indholdsfortegnelse:

Sådan Får Du Kategori C Rettigheder
Sådan Får Du Kategori C Rettigheder

Video: Sådan Får Du Kategori C Rettigheder

Video: Sådan Får Du Kategori C Rettigheder
Video: Секретная функция обычного ножа! Таких полезных советов еще никто не видел! 2024, Juni
Anonim

Før den kommende køreskole skal den fremtidige chauffør klart bestemme selv, hvilken kategori chauffør han vil have. Kategori "A" giver ret til at køre motorcykel, kategori "B" - en personbil, der ikke vejer mere end 3500 kg med højst otte passagersæder, kategori "C" - en lastbil, der vejer mere end 3500 kg, kategori "D "- en bus med antallet af pladser er mere end otte og kategori" E "- et køretøj med en traktor. I øjeblikket går et stort antal mænd i en køreskole for at få en kategori "C" -licens. Dette skyldes, at mange organisationer kræver chauffører med ret til at køre lastbiler. Som regel er det virksomheder, der beskæftiger sig med transport af møbler, levering af byggematerialer osv.

Sådan får du kategori C rettigheder
Sådan får du kategori C rettigheder

Er det nødvendigt

  • -pas;
  • -registreringsattest
  • - lægeerklæring
  • -et dokument, der bekræfter afslutningen af uddannelsen i en køreskole
  • -foto 3 * 4;
  • -en kvittering for studieafgift.

Instruktioner

Trin 1

For at du skal få kørekort og derefter udstede et kategori "C" kørekort, skal du være fyldt 18 år.

Trin 2

Derefter skal du vælge en passende køreskole og give dokumenter der til tilmelding til kurser.

Trin 3

Komplet træning i henhold til et specielt udviklet program, der inkluderer både teoretiske (at studere vejreglerne) og praktiske (kørsel med en instruktør) lektioner i en bestemt tid. Hver køreskole har sin egen individuelle træningsperiode. I gennemsnit er det 2-3 måneder.

Trin 4

Efter uddannelsen skal du bestå en eksamen (først en intern, der aflægges i selve køreskolen og derefter hos trafikpolitiet). For at blive optaget til eksamen skal du levere en pakke med dokumenter.

Trin 5

At bestå eksamen består af to faser: skriftlig test på en pc og en praktisk opgave med at køre bil. I tilfælde af at du ikke har bestået den første fase, får du ikke adgang til den praktiske opgave. Genlevering udpeges normalt tidligst en uge senere.

Trin 6

Hvis du har håndteret både de teoretiske og praktiske opgaver, tildeles du dagen for udstedelsen af et kørekort i kategori "C".

Anbefalede: