Sådan Adskilles Forlygter På En VAZ 2110

Indholdsfortegnelse:

Sådan Adskilles Forlygter På En VAZ 2110
Sådan Adskilles Forlygter På En VAZ 2110
Anonim

Mange bilentusiaster står over for forlygteproblemer. Faktum er, at der er ganske mange forfalskninger på markedet. Du skal adskille forlygterne selv og gøre det på din måde. Forlygterne adskilles også for at gøre en slags tuning. Bemærk, at bilister er gode til dette.

Sådan adskilles forlygter på en VAZ 2110
Sådan adskilles forlygter på en VAZ 2110

Instruktioner

Trin 1

Det første skridt er at slippe af med cilia. Faktum er, at forlygten ikke slukkes, mens de står. Cilierne er placeret på kofangeren. Det er meget vanskeligt at fjerne dem, da dette kræver, at du fjerner hele forkofangeren.

Trin 2

For at fjerne kofangeren skal du først skrue de to bolte på kølergitteret ud og fjerne den forsigtigt. Kølergrillen fjernes ved at løfte den op. Gør dette forsigtigt for ikke at beskadige de nederste fastgørelsestapper. Når gitteret er fjernet, skal du skrue de 2 bolte på sidekofangeren ud. Og de er placeret til venstre og højre. Gå derefter til den nederste motorbeskyttelse. Den er fastgjort med 5 bolte til bilkofangeren. Der bør ikke være noget problem, når motorbeskyttelsen fjernes. Ud over sideboltene er kofangeren også fastgjort ovenfra. Et par bolte er placeret under kølergitteret. Hvis din bil er udstyret med hjulbuebeskyttelse, skal den også fjernes. Den er skruet fast på den forreste kofanger. Træk fremad og fjern kofangeren.

Trin 3

Når kofangeren er fjernet, skal du fortsætte med selve forlygten. Forlygten er monteret med 4 bolte. To af dem er placeret øverst, og det andet par er til højre og venstre. Efter at boltene er løsnet, kan forlygten let fjernes. Glasset er fastgjort til selve forlygten med clips, der let kan fjernes. Forlygten adskilles.

Trin 4

Et par ord om forlygtssamlingen. Der skal anvendes et tætningsmiddel til at fastgøre glasset til forlygten. Påfør det rundt om hele glassets omkreds. Forseglingsmidlet skal hærde - det vil tage flere timer. Hvis der ikke er tæthed, sveder forlygterne i regnvejr. Du skal samle forlygten i omvendt rækkefølge.

Anbefalede: