Valg Af Knallert: Alpha Eller Delta?

Indholdsfortegnelse:

Valg Af Knallert: Alpha Eller Delta?
Valg Af Knallert: Alpha Eller Delta?

Video: Valg Af Knallert: Alpha Eller Delta?

Video: Valg Af Knallert: Alpha Eller Delta?
Video: Что такое Delta и как ее используют трейдеры - Михаил Лемах 2024, Juni
Anonim

Knallerter "Alpha" og "Delta" fra den kinesiske producent Chongqing Wonjan har en næsten identisk enhed. Hver af dem er dog designet til specifikke formål, og derfor skal valget mellem de to modeller foretages på baggrund af de faktiske forhold, hvor knallerten skal bruges.

Valg af knallerter fra en kinesisk producent
Valg af knallerter fra en kinesisk producent

Karakteristika for Alpha knallert

Knallerten har en enkeltcylindret firetaktsenhed med et arbejdsvolumen på 72 kubikcentimeter. Fire-trins gearkassen fungerer i et ringskiftemønster med en blokerende overgang fra fjerde til første hastighed. Knallerten udvikler en maksimal effekt på 5 hestekræfter ved en tilladt hastighed på 75 km / t. Knallertens tørvægt er 81 kg. For- og baghjulene er udstyret med tromlebremser og hydrauliske støddæmpere. Med en 4-liters brændstoftank er Alpha's rækkevidde uden tankning omkring 250 kilometer. Knallerten er enkelt, den maksimale bæreevne er 120 kg.

Leveringen af knallerten inkluderer en lille garderobekuffert, der er fastgjort til en metalkuffert. Der er ikke flere steder at placere gods. Selv med 17-tommer hjul har Alpha en ret lav frihøjde, hvilket gør den ikke altid god til at håndtere bump. For en sådan vægt er motoren ret kraftig, klatring af en hældning på 15-20 grader udføres uden store vanskeligheder. Startkørslen er 3 tusind kilometer. Af de største problemområder kan stempelsystemet skelnes, hvor der efter flere hundrede kilometer fremmed støj vises. Der er også fejl i det elektriske system og tændingssystemet, der er ingen brændstofsensor. Generelt kan kvaliteten af en knallert være meget forskellig, afhængigt af hvordan den blev samlet.

Kendetegn ved Delta knallert

Firetakts Delta-motor har en enkelt cylinder, enhedens effekt er 3 hk. Gearkassen er fire-trins, den samme som Alpha. Knallerten vejer 90 kg, hvilket med et reduceret motorvolumen mangler trækkraft og en stigning i benzinforbruget op til to liter pr. 100 km. Bremserne er tromle, forgaflen er teleskopisk, knallertens baghjulsophæng er pendul. Frihøjden er 11 centimeter. Delta har et forstærket stativ til at rumme gods på rammen, og bagsædet kan fjernes for at bruge bagagerummet.

Det øgede brændstofforbrug kompenseres delvist af en 4,5 liter volumetrisk tank. Knallertens bæreevne er 100 kg, der er to siddepladser. På grund af sin lave effekt klarer Delta-motoren ikke godt med belastninger, selvom hastighedsegenskaber på en flad vej ikke lider. Knallertens hjul er 17 inches i diameter, men motoren er placeret ganske højt, hvilket øger knallertens flotation. Da designet på motoren og gearkassen til knallerter er identisk, har de de samme problemer. Der er også sårbarheder i det elektriske kredsløb.

Sammenligning af knallerter

Alpha- og Delta-knallerter fås med forskellige volumener af kraftenheden, så manglen på strøm kan kompenseres for. Strukturen af knallertens hovedenheder er den samme, det samme kan siges om reservedelsbasen. Valget skal tages under hensyntagen til målene for operationen. Alpha er perfekt til kørsel i bycyklen: den er mere dynamisk under kørsel og er ikke designet til terrængående kørsel. Delta er velegnet til kommerciel brug. Det kan rumme en stor mængde improviseret last, og den høje siddeposition giver dig mulighed for let at bevæge sig over bump på en grusvej.

Anbefalede: