Sådan Arrangeres En Scooter

Indholdsfortegnelse:

Sådan Arrangeres En Scooter
Sådan Arrangeres En Scooter

Video: Sådan Arrangeres En Scooter

Video: Sådan Arrangeres En Scooter
Video: GUDZ DANILA - WELCOME TO RIDE SCOOTER TEAM 2024, September
Anonim

En scooter er en type letvægtsmotorcykel med en motor placeret under bagsædet. Dette er en temmelig populær køretøjsmodel, især blandt teenagere og unge.

Sådan arrangeres en scooter
Sådan arrangeres en scooter

Instruktioner

Trin 1

Vælg en scootermodel. De adskiller sig i motorvolumen: - op til 50 kubikcentimeter med en maksimal hastighed på op til 60 km / t - dette er en scooter med lav effekt. Hvis du ikke vil gider med at registrere et køretøj og få en licens, er dette en mulighed for dig. Men det er også det farligste køretøj, især på en travl motorvej. Hvis du beslutter dig for at vælge denne type scooter, er du velkommen til at springe resten af trinene på papirarbejde til scooteren over, da de ikke vedrører dig - mere end 50 kubik cm og en maksimal hastighed på over 60 km / t.

Trin 2

Når du udarbejder dokumenter, skal du udelukke muligheden for svindel. Hvis en scooter og ethvert køretøj fjernes fra registret (på transitnumre), er der plads til alle mulige svindel. Tilfælde af bedrag af mennesker er blevet hyppigere, når køretøjet samtidig pantsættes af banken og sælges af svindlere. Vær også opmærksom på fuldmagt - det bør kun være generelt med ret til at sælge og modtage penge, certificeret af en notar. Den bedste mulighed er at bede sælgeren om at gå med dig til trafikpolitiet for at udfylde alle dokumenterne.

Trin 3

Udfør en købs- og købsaftale. I dag er både en håndskrevet version og registrering i specialiserede advokatfirmaer acceptable.

Trin 4

Skriv en ansøgning om registrering (hvis den er i transit) eller om registrering med bevarelse af registreringsmærker (hvis køretøjet ikke er afregistreret).

Trin 5

Få en scooterinspektion hos trafikpolitiet. Kontroller, om alt er klar til dig (salgsaftale, titel, ansøgning og forsikring), og send alle disse dokumenter til vinduet til registrering af motorkøretøjer og trailere - disse findes oftest i alle trafikpolitier.

Anbefalede: