Sådan Returneres Bildele Købt På Markedet

Indholdsfortegnelse:

Sådan Returneres Bildele Købt På Markedet
Sådan Returneres Bildele Købt På Markedet

Video: Sådan Returneres Bildele Købt På Markedet

Video: Sådan Returneres Bildele Købt På Markedet
Video: 22.04.ОБЗОР НОВОСТЕЙ.ЕЦБ.Курс ДОЛЛАРА на сегодня.НЕФТЬ.ЗОЛОТО.VIX.SP500.РУБЛЬ.Инвестиции.Трейдинг 2024, Juni
Anonim

Forbrugerbeskyttelsesloven indeholder flere muligheder, når køberen har ret til at vende tilbage til markedet eller opbevare et produkt, der ikke kan lide eller er af dårlig kvalitet, inklusive bildele.

Sådan returneres bildele købt på markedet
Sådan returneres bildele købt på markedet

Er det nødvendigt

Bildele, kvittering, emballage, eget ID, vidneudsagn, forbrugerbeskyttelseslov i papir

Instruktioner

Trin 1

Opbevar originalemballagen til bildele. Uden det vil det være svært at returnere varerne.

Trin 2

Overhold den frist, inden for hvilken forbrugeren har ret til at returnere ethvert produkt, selvom det ikke er beskadiget og fungerer perfekt. Denne periode er to uger fra datoen for køb af reservedele til bilen.

Trin 3

Påpeg forbrugerbeskyttelsesloven over for sælgeren. Det er der, du kan finde en vare omkring femten dage, hvor du har ret til at returnere det produkt, du ikke kunne lide.

Trin 4

Gem og vis din salgskvittering for sælgeren. Men selvom du ikke modtog en kvittering, når du køber bildele, er dette ikke en god grund til at nægte at acceptere varerne og returnere de penge, der er brugt på den, især i tilfælde, hvor varerne returneres på grund af dårlig kvalitet.

Trin 5

Hvis sælgeren stadig nægter at betale erstatning eller hævder, at bildele er købt andetsteds, skal du bruge vidnesbyrd fra et vidne, der kan bekræfte transaktionen. Sådanne oplysninger vil tjene som et alternativ til en kontrol.

Trin 6

Skriv en ansøgning om returnering af varerne. Det skal ledsages af enten en kopi af checken (selve checken), der udstedes, når du køber bildele, eller pasdataene fra en person, der er vidne til transaktionen.

Anbefalede: