Sådan Tilsluttes En Taxachecker

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tilsluttes En Taxachecker
Sådan Tilsluttes En Taxachecker

Video: Sådan Tilsluttes En Taxachecker

Video: Sådan Tilsluttes En Taxachecker
Video: МАЛО КТО ЗНАЕТ Как соединить пластиковую трубу без соединителей!!! 2024, Juni
Anonim

For nogle bilejere er en bil ikke kun et transportmiddel, men også en indtægtskilde. Med en bil kan du købe en licens og deltage i en privat taxa. For at skille sig ud blandt den generelle strøm af biler og tiltrække potentielle kunder skal du købe og installere en taxachauffør.

Sådan tilsluttes en taxachecker
Sådan tilsluttes en taxachecker

Er det nødvendigt

  • - brik
  • - ledninger
  • - værktøj;
  • - loddekolbe.

Instruktioner

Trin 1

Vælg den brik, du kan lide. Vær opmærksom på specifikationerne såvel som designet. Det er bedst at købe en dyrere, men smuk checker af høj kvalitet. Du kan skrive et telefonnummer på kontrolløren, hvor kunderne kan bestille din bil. Det er værd at være opmærksom på den måde, brikkerne er fastgjort på. Den bedste mulighed er en magnet. Det giver dig mulighed for at fjerne kontrollen i ikke-arbejdstid og derved dreje din bil fra en fungerende til en almindelig.

Trin 2

Vælg det sted, hvor du vil placere kontrolløren. Den centrale del af bilens tag er bedst egnet til dette. Nu skal du tegne en ledning, der leverer strøm til kontrolløren. Den nemmeste mulighed er at forbinde brikkerne til cigarettænderen. Denne mulighed er dog ikke altid praktisk, fordi en cigarettænder kan være nødvendig for at genoplade en mobiltelefon eller bærbar computer, og ledningen ser ikke særlig flot ud. Hvis du konstant beskæftiger dig med en privat driver, er det fornuftigt at skjule ledningen under huset og installere en tænd / sluk-knap i kabinen.

Trin 3

Vælg en placering til knappen. Køb og installer en vippekontakt. Lod ledningerne til det. Træk dem fra opbevaringsbatteriet, og opret forbindelse til kontrolleren gennem en sikring. Du kan også forbinde briketten til dimensioner eller tågelygter. Derefter tændes kontrolløren automatisk med inkludering af tågelygter. Skjul ledningerne under torpedoen. Bring dem til stativet gennem kanalåbningen. Fastgør ledningerne under stolperne og før dem forsigtigt på dækslet. Du kan også oprette en lille blok på højre side af torpedoen, hvortil kontrolproppen skal sluttes. Dette giver dig mulighed for nemt at slukke for og fjerne kontrolløren uden for arbejdstid.

Anbefalede: