Sådan Slettes Alle Ruter

Indholdsfortegnelse:

Sådan Slettes Alle Ruter
Sådan Slettes Alle Ruter

Video: Sådan Slettes Alle Ruter

Video: Sådan Slettes Alle Ruter
Video: AXR-5i PoE роутер Антекс с LTE 4 cat._начинаю строить точки доступа_КоПСС 2024, September
Anonim

Moderne GPS-modtagere er uundværlige enheder, som biler er udstyret med. Det har mange nyttige funktioner, herunder evnen til at styre ruter, dvs. ændre koordinaterne for et waypoint og slette ruter.

Sådan slettes alle ruter
Sådan slettes alle ruter

Er det nødvendigt

  • - GPS-modtager
  • - ledsagende instruktioner.

Instruktioner

Trin 1

For at slette ruter skal du først forstå GPS-modtagerens funktionalitet. Til dette formål skal du omhyggeligt studere de medfølgende instruktioner, der følger med denne enhed.

Trin 2

For at ændre waypoint-data på GPS-hovedmenusiden skal du klikke på Waypoint Manager-knappen og derefter trykke på det waypoint, du vil redigere, efterfulgt af en attribut, bogstaver, tal og symboler for at foretage ændringer. Tryk derefter på fluebenet, og skift andre attributter. Klik derefter på knappen "Luk": alle ændringer træder i kraft.

Trin 3

For at slette en rute i GPS-modtagerens hovedmenu skal du trykke på knappen "Ruteplanlægger". Tryk derefter på den rute, du vil slette, og klik på knappen "Slet rute".

Trin 4

Du kan slette ikke kun hele ruten, men også waypointet: det er let at gøre. For at gøre dette skal du på hovedsiden i menuen trykke på "Waypoint manager", derefter - det waypoint, som du vil slette, og klik på "Slet waypoint". For at slette alle waypoints skal du udføre følgende rækkefølge af handlinger: "Setup" - "Reset" - "Delete all waypoints" - "Yes".

Trin 5

For at flytte et waypoint på hovedsiden i GPS-modtager-menuen skal du trykke på knappen "Waypoint manager". Klik derefter på det waypoint, du vil flytte, og klik på knappen "Flyt her".

Anbefalede: