Sådan Tilsluttes En Radiobåndoptager

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tilsluttes En Radiobåndoptager
Sådan Tilsluttes En Radiobåndoptager

Video: Sådan Tilsluttes En Radiobåndoptager

Video: Sådan Tilsluttes En Radiobåndoptager
Video: МАЛО КТО ЗНАЕТ Как соединить пластиковую трубу без соединителей!!! 2024, September
Anonim

Desværre har ikke alle typer radiobåndoptagere standard ISO-stik, og oftere skal du selv tilslutte radiobåndoptageren. Denne proces skal tages ganske nøje, da polaritetsomvendingen vil medføre en række problemer, op til og med en funktionsfejl på enheden.

Sådan tilsluttes en radiobåndoptager
Sådan tilsluttes en radiobåndoptager

Instruktioner

Trin 1

Fjern rammen fra radiohuset. Installer rammen på det sted, der er beregnet til radioen, de har normalt en standardstørrelse. Bøj kronblade på rammen med en skruetrækker, så det er sikkert fastgjort i hullet i kufferten.

Trin 2

Frakobl batteriet. Den gule ledning (BAT) er ansvarlig for den fulde hukommelse af enhedens indstillinger, tilslut til et konstant plus. Den røde ledning (ACC) forsyner hovedstrømmen, og tilslut den positive terminal på tændingskontakten. I nogle modeller er der allerede en separat ledning i blokken. Det kan bestemmes ved hjælp af en tester.

Trin 3

Sort ledning er jordet eller minus. Tilslut det til kroppen, der er altid negativ polaritet. Blå ledning (REM) - positiv forbindelse. Dette er adgang til den aktive antenne og fjernaktivering af forstærkeren. Hvis der er flere forstærkere, skal du installere et ekstra fem-polet relæ.

Trin 4

For at belysningen skal fungere, skal du tilslutte radiobåndoptageren med en orange ledning til terminalen, hvor der vises et plus, når dimensionerne er tændt. Gul-sort bly (nogle gange kan farven ændres) (MUTE) - tilslut, hvis du har et håndfri sæt. I mangel af en behøver denne ledning ikke være forbundet nogen steder.

Trin 5

Hvid eller hvid / sort (mulige variationer) tilsluttes venstre fronthøjttaler. Grå eller grå-sort tilsluttes til højre fronthøjttaler. Tilslut grøn eller grøn / sort til venstre baghøjttaler. Tilslut lilla eller lilla / sort til højre baghøjttaler.

Trin 6

Sæt radioen i åbningen, indtil den klikker på plads. Kontroller alle radioens funktioner. Lyt til lydkvaliteten. Hvis det ikke er tilfredsstillende, skal du muligvis justere lydparametrene i enhedens indstillinger.

Anbefalede: