Sådan Tilsluttes En Bilaktiv Subwoofer

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tilsluttes En Bilaktiv Subwoofer
Sådan Tilsluttes En Bilaktiv Subwoofer

Video: Sådan Tilsluttes En Bilaktiv Subwoofer

Video: Sådan Tilsluttes En Bilaktiv Subwoofer
Video: Как подключить автомобильный Сабвуфер дома 2024, Juni
Anonim

Den aktive subwoofer har altid tiltrukket opmærksomhed fra lydelskere i bilen. Dette er en ganske enkel og billig mulighed for at tilføje bas betydeligt og øge lydstyrken på bilhøjttalere, men for at forbinde den skal du ikke gøre meget simpelt arbejde.

Sådan tilsluttes en bilaktiv subwoofer
Sådan tilsluttes en bilaktiv subwoofer

Er det nødvendigt

  • - Skruetrækkere
  • - nipse
  • - isolerende tape
  • - plastklemmer;
  • - et stykke ståltråd
  • - et sæt ledninger til tilslutning
  • - bor.

Instruktioner

Trin 1

Tag din bilradio af og se om den har en line-out til en subwoofer. I så fald har du fuld kontrol over lyden, og du kan finjustere lydparringen af subwooferen med højttalerne. Hvis der ikke er nogen line-out, kan du også tilslutte en subwoofer, men i dette tilfælde skal du gøre det i bagagerummet på den installerede subwoofer for at justere parametrene for subwooferen, hvilket er ret ubelejligt.

Trin 2

Normalt er en aktiv subwoofer installeret i bagagerummet. Før strømmen plus der, kontrolledningen fra radioen, og lav strømmen minus.

Trin 3

For at lave en negativ ledning skal du tage et passende stykke af et strandet strømkabel med et tværsnit på 6 kvadratmillimeter og vikle den afisolerede ende i 1 omgang rundt om enhver bolt, der er skruet fast til kroppen, efter at du tidligere har skruet denne bolt ud og renset malingen ved stedet for ledningens elektriske kontakt med kroppen. Stram bolten med den negative ledning viklet rundt om den. Strøm minus er klar.

Trin 4

Lav nu et power plus. For at gøre dette skal du trække en strenget ledning med et tværsnit på 6 kvadratmillimeter gennem kabinen ind i bagagerummet. Find et hul i skottet mellem kabinen og motorrummet, hvis ikke, bor det med et bor. Indsæt forsyningsledningen i dette hul, og forsegl den med en passende gummigennomføring. Det forsegler hullet, forhindrer ledningen i at gnide langs kanten og forhindrer gnidning af isoleringen. Før forsyningskablet til batteriets positive terminal, fastgør det i hele dets længde med plastikklemmer og tilslut det til batteriets positive terminal. Sørg for at indsætte sikringsholderen i strømkablet direkte ved den positive pol på batteriet.

Trin 5

Forbind signalkablerne til linjeudgangen på bilradioen til subwooferen. Tilslut også kontrolledningen for at tænde subwooferforstærkeren. Hvis din radio ikke har line-udgange, skal du bruge høj-amplitude-indgangene på den indbyggede forstærker. På billige modeller af aktive subwoofere er de. Tilslut stikket til højamplitude-indgange til ledningerne til baghøjttaleren under overholdelse af polaritet. Isoler forbindelserne med elektrisk tape. Før kontrol- og signalkablerne ind i bagagerummet, hvor forbindelsesblokken til den indbyggede forstærker på subwooferen vil være placeret.

Trin 6

Tilslut alle ledninger til subwooferforstærkeren i henhold til diagrammet. Indsæt sikringen, og tænd subwooferen for at teste, om den fungerer.

Trin 7

Tilpas lyden efter eget valg.

Trin 8

Udskift radioen, og fastgør subwooferen.

Anbefalede: