Sådan Spoles Hastighedsmåleren Tilbage

Indholdsfortegnelse:

Sådan Spoles Hastighedsmåleren Tilbage
Sådan Spoles Hastighedsmåleren Tilbage

Video: Sådan Spoles Hastighedsmåleren Tilbage

Video: Sådan Spoles Hastighedsmåleren Tilbage
Video: Птица обрастает перьями и уже шевелится 2024, Kan
Anonim

En speedometer-rulle er en procedure, der øger kilometertællingen. Det har også mange andre navne: twist, vikling, coiler. Oprindeligt blev kilometertællerens ydeevne kontrolleret ved hjælp af en vikling og i nogle situationer speedometeret. Nu bruges det oftest til at rulle kilometertal. Dette er ikke ulovligt, og i nogle tilfælde er det simpelthen nødvendigt. Du kan udrulle på forskellige måder, men selve betydningen forbliver uændret.

Sådan spoles hastighedsmåleren tilbage
Sådan spoles hastighedsmåleren tilbage

Instruktioner

Trin 1

Opvikling kan anvendes på alle hastighedsmålere, hvor hastighedsføleren er baseret på en Hall-sensor med tre ledninger. Skift den fase, der går til hastighedsmåleren og fartskriver med omdrejningstællerens fase. Denne metode kræver en kørende motor, og den er ikke særlig rentabel. Der er en meget høj risiko for, at udstyrssvigt og endda brand opstår.

Trin 2

Få en elektrisk rulle, der er stille og tager lidt plads. Disse hjul har god hastighedskontrol. Tilslut den til køretøjets diagnostiske stik. Men husk, at denne metode ikke gælder for alle køretøjer.

Trin 3

De enkleste elektroniske spoler har tre ledninger, der er monteret i ledningerne. Frakobl ledningen, der kommer fra standardhastighedsføleren. To ledninger er forbundet til strømforsyningen: "plus" og "minus", og den tredje er et signal til speedometeret. Her er viklingen midlertidig og aftagelig, så det er bedre at gøre "indsætningen" i ledningerne på et ikke-iøjnefaldende sted.

Trin 4

For permanent brug skal du forbinde de positive og negative viklingskabler til ethvert praktisk sted i maskinen. Forbind de resterende to ledninger til bruddet i signaltråden, der forbinder speedometeret og gearkassen.

Trin 5

Dette slukker for hastighedssensoren, når tilbagespolingen er tændt. Nu kan du frygtløst bruge rullen i enhver situation: på farten på parkeringspladsen. Der bør ikke være systemkonflikter.

Anbefalede: