Sådan Tilsluttes Et Ekstra Stop Signal

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tilsluttes Et Ekstra Stop Signal
Sådan Tilsluttes Et Ekstra Stop Signal

Video: Sådan Tilsluttes Et Ekstra Stop Signal

Video: Sådan Tilsluttes Et Ekstra Stop Signal
Video: 🧠 Интернет по электрической сети? Легко! / PLC 🔌 2024, Juli
Anonim

Ifølge erfarne chauffører er tilslutningen af et ekstra bremselys en forudsætning for problemfri kørsel under tunge bytrafik. De økonomiske omkostninger ved køb og installation af bremselys er lave, især sammenlignet med mulige skader fra en ulykke, hvilket sandsynligvis kan undgås ved at informere alle trafikanter i tide om en nødbremsning eller manøvre.

Sådan tilsluttes et ekstra stop signal
Sådan tilsluttes et ekstra stop signal

Er det nødvendigt

  • - stop signal
  • - tykt elektrisk bånd
  • - skruetrækkere.

Instruktioner

Trin 1

Kig efter et sted på din bil for et ekstra bremselys. Vælg fra et praktisk snarere end æstetisk synspunkt, da hovedfokus for det nye baglys er trafiksikkerhed. Vær opmærksom på det faktum, at bageste bremselys findes i flere typer og er opdelt i forhold til fastgørelsesstedet til køretøjet. De kan monteres på den bageste kofanger, fastgøres til spoileren eller placeres på den bageste hylde inde i kabinen lige bag glasset.

Trin 2

Før du køber et nyt bremselys, skal du overveje at tilslutte det sikkert til køretøjets elektriske system. Hvis dette er en gammel bil med hjemmeproduktion, kan der være problemer med generatoren og batteriet, som ikke er designet til at forbinde kraftigt ekstra elektrisk udstyr. Selvom tilslutningen af bremselyset slukkes uden komplikationer, vil den elektriske systems effektive drift blive afbrudt, hvilket vil føre til et tidligt svigt i batteriet. Derfor er det nødvendigt at vælge et ekstra bremselys under hensyntagen til alle funktionerne i maskinens drift.

Trin 3

Fortsæt derefter med installationen af baglygten. Dette er ikke en vanskelig opgave, men det kræver visse færdigheder og en vis viden om principperne for elektriske kredsløb i en bil. Når du monterer bremselyset på den bageste pakkehylde i bilen, skal du sikre dig, at enhedens positive ledning er i kontakt med ledningerne under den bageste sofa og fører til bilens standard bagbremselys. Der er flere muligheder for at forbinde den negative ledning, hvoraf den mest effektive er at sætte den på karosseriet direkte gennem indvendige trim.

Trin 4

Installer en ekstra bremselys på kofangeren, hvis bilens bageste hylde er optaget af andet udstyr (f.eks. Højttalere). Jeg må sige, at dette ikke er den mest praktiske mulighed fra mange synsvinkler. På kofangeren er lygten udsat for tunge belastninger, den ser grim ud, fordi alt snavs og støv på vejen straks lægger sig på den og reducerer dens effektivitet. Derudover er dette monteringssted for bremselyset tydeligt kun synligt på høje biler som minibusser eller jeeps. Hvis der imidlertid ikke er andre muligheder, skal du, efter at have installeret det ekstra bremselys på kofangeren, tilslutte de positive ledninger til de bageste standardfødder og den negative ledning til en af metalfangerbeslagene.

Trin 5

Fastgør et ekstra bremselys til spoileren, hvis denne monteringsplacering er optimal for køretøjet. Dette er den sværeste metode, da ledningerne skal placeres inde i spoileren, hvis den har en hul struktur. Ellers bliver du nødt til at sikre ledningerne med ledning og hæfteklammer i bunden af spoileren.

Anbefalede: