Sådan Fjernes Terminaler Fra Et Batteri

Indholdsfortegnelse:

Sådan Fjernes Terminaler Fra Et Batteri
Sådan Fjernes Terminaler Fra Et Batteri

Video: Sådan Fjernes Terminaler Fra Et Batteri

Video: Sådan Fjernes Terminaler Fra Et Batteri
Video: ЭЛЕКТРОСКУТЕР CITYCOCO после ЗИМЫ РАЗБОР мотор колеса ЗАМЕР АКБ разбор citycoco skyboard br4000 fast 2024, September
Anonim

Ved renovering af elektrisk udstyr eller andre motorsystemer, f.eks. Brændstof, anbefales det altid at afbryde strømmen til maskinens indbyggede netværk og afbryde terminalerne fra batteriet. Overholdelse af denne forholdsregel hjælper med at holde plads i bilen og i garagen.

Sådan fjernes terminaler fra et batteri
Sådan fjernes terminaler fra et batteri

Er det nødvendigt

en 10 mm skruenøgle

Instruktioner

Trin 1

Anbefalinger til frakobling af elektrisk udstyr fra strømkilden er dikteret af sikkerhedsforanstaltninger og er baseret på mange års trist erfaring, og i praksis kan de under ingen omstændigheder ignoreres.

Trin 2

Ud over det faktum, at kortslutning i ledningerne fører til svigt af de elektroniske styreenheder til motordrift, kan det føre til en bilbrand. Ekstrem forsigtighed er især nødvendig ved reparation af brændstofsystemet. Fremkomsten af enhver gnist i øjeblikket kan fratage bilejeren ikke kun bilen, men også garagen.

Trin 3

I forbindelse med ovenstående stiger motorhjelmen i det forberedende trin til restaurering af bilen, dækslet fjernes fra batteriet, og stramningen af bolten på minusterminalen frigøres med en 10 mm skruenøgle.

Trin 4

I de tilfælde, hvor det er planlagt at fjerne batteriet fra stikkontakten, frakobles kablet også fra "plus" -stikket, og efter at batteriet frigøres fra fastgørelsen, fjernes det fra motorrummet.

Anbefalede: