Sådan Installeres En Motor På En KAMAZ

Indholdsfortegnelse:

Sådan Installeres En Motor På En KAMAZ
Sådan Installeres En Motor På En KAMAZ

Video: Sådan Installeres En Motor På En KAMAZ

Video: Sådan Installeres En Motor På En KAMAZ
Video: Сломанный болт в блоке двигателя КАМаз 2024, Juli
Anonim

Ejere af KAMAZ-køretøjer har før eller senere mange spørgsmål om installation af en ny motor. Afmontering og installation af kraftværket er nødvendigt af reparationsårsager, fejl. Og operationen kompliceres af enhedens store vægt. Denne mængde arbejde kan ikke udføres uden løftemekanismer.

Sådan installeres en motor på en KAMAZ
Sådan installeres en motor på en KAMAZ

Nødvendig

  • - KAMAZ bil;
  • - kran;
  • - reparationssæt til motorinstallation.

Instruktioner

Trin 1

Fjern motoren fra understøtningerne, og installer den på KAMAZ-køretøjet ved hjælp af en løftemekanisme. Som sidstnævnte kan du bruge en kran eller et spil. Fastgør de bageste motorbeslag med beslagene. Skru boltene ind i hullerne, og stram dem.

Trin 2

Installer blæserhjulet med de fire bolte. Tilslut ekspansionstanken til radiatoren med et rør. Bring den øverste radiatorslange til motoren. Tilslut derefter kabinevarmerøret til motorenheden. Glem ikke at sætte den øverste radiatorbøsning og stram med en slangeklemme. Tilslut den øverste tank til ekspanderen med en slange.

Trin 3

Installer blæserhjulet med de fire bolte. Tilslut ekspansionstanken til radiatoren med et rør. Bring den øverste kølerslange til motoren. Tilslut derefter kabinevarmerøret til motorenheden. Glem ikke at sætte den øverste kølermuffe og stram med en slangeklemme. Tilslut den øverste tank til ekspanderen med en slange.

Trin 4

Tag to bolte, og brug dem til at fastgøre indløbet til vandpumpen. Dock brændstofregulatoren. Forbind lav- og højtryksolieledningerne til servostyringen. Fyld kun olie på det ønskede niveau.

Trin 5

Geninstaller brændstofforsyningen og afløbsledningerne. Forbind kompressoren og olie / fugtighedsudskilleren med luftslanger. Installer luftledningen til den pneumatiske cylinder. Tilfør derefter luft til koblingen og trykreduktionsventilen. Sæt luftfilteret på igen.

Trin 6

Installer stikkene og kablerne til olietryk-, kølevæsketemperaturfølere. Der skulle være to af dem. Installer hastighedsmåler, bak- og generator sensorer. Glem ikke de to fastgjorte stearinlys.

Trin 7

Løft KAMAZ med en hejse, og forbind motorens krumtaphus og oliekøler med en olieledning. Fyld motoren med olie, frostvæske eller frostvæske. Luft bilens brændstofsystem med en manuel grundpumpe.

Trin 8

Sænk førerhuset og spær låsene. Sænk frontpanelet, og monter kofangeren. Tilslut starteren til trækrelæet. Forbind CCGT-hydraulikledningen og koblingen. Forbind turbinerørene. Dock den forreste del af den mellemliggende aksel propelaksel til transmissionen.

Trin 9

Fjern liften og vrid koblingen, husk at kontrollere væskeniveauet. Sæt batterierne på, og start KAMAZ-motoren. Kontroller kraftpakken for lækager af olie og kølevæske.

Anbefalede: