Sådan Sættes Abs

Indholdsfortegnelse:

Sådan Sættes Abs
Sådan Sættes Abs

Video: Sådan Sættes Abs

Video: Sådan Sættes Abs
Video: Tab af fedt på 7 dage (vægttab i mavefedt)! 5 minutters træning i hjemmet 2024, Juni
Anonim

ABS er et blokeringsfri hjulsystem, der giver dig mulighed for at kontrollere bilen, når du bremser hårdt, selv på glatte veje. Den består af tre komponenter: sensorer på hjul, der registrerer hastigheden, en elektronisk enhed, der behandler information, og en modulator, der ændrer trykket i bremsesystemet, hvilket forhindrer hjulene i at glide.

Sådan sættes abs
Sådan sættes abs

Instruktioner

Trin 1

Installer den hydrauliske modulator og den elektroniske ABS-styreenhed. Sæt ABS på hydromodulatoren. Sæt først tætningselementet, anbring systemet, og stram boltene, hvormed styreenheden skal fastgøres til hydromodulatoren. Sørg for, at den elektroniske styreenhed ikke deformeres under installationen. Tilslut derefter de elektriske ledninger.

Trin 2

Placer ABS-modulatoren på støttebeslaget, og installer dem i motorrummet. Øverst på modulatoren er der et specielt stik med mange kontakter - tilslut det.

Trin 3

Forbind bremserørene til hovedbremsecylinderen og modulatoren. Tag en splitnøgle. Dette forhindrer afrunding af møtrikkens splines.

Trin 4

Sæt dækslet på beholderen til hovedbremsecylinderen, der tidligere har pumpet væsken ind der. Bemærk, at bremsevæske er en meget stærk kemisk forbindelse, der korroderer dem, når den kommer i kontakt med maling og lakoverflader. Fastgør derefter bremserørholderen. Installer støttebeslaget og relæet, dets monteringsblok, ved at placere tre fastgørelsesmøtrikker på det. Placer ledningsnet i beslaget. Fastgør monteringsblokdækslet ved at sætte det i støttebeslaget.

Trin 5

Tilslut begge multistik-stik til beslaget på relæets monteringsblok. Sæt batteriet i. Bemærk, at det ikke anbefales at dreje modulatoren under installationen, fordi et stort væsketab er muligt.

Trin 6

Udluft bremsesystemet. Udfør pumpningen med beskyttelsesbriller. Træk først fodbremsen med motoren slukket. Derefter tilsættes bremsevæske til det krævede niveau og pumpes, indtil luften fjernes helt fra systemet.

Trin 7

Integrer hjulsensorerne i form af spoler med magnetiske kerner i hjulnavene.

Anbefalede: