Sådan Parkeres Parallelt

Indholdsfortegnelse:

Sådan Parkeres Parallelt
Sådan Parkeres Parallelt

Video: Sådan Parkeres Parallelt

Video: Sådan Parkeres Parallelt
Video: Как за 3 минуты научиться парковаться в карман 2024, September
Anonim

Parallel parkering er en af de vigtigste og nødvendige manøvrer på en bil, som enhver chauffør skal kunne udføre. Hvis du husker rækkefølgen af handlinger, vil denne manøvre ikke forårsage problemer.

Sådan parkeres parallelt
Sådan parkeres parallelt

Instruktioner

Trin 1

Mens du tog en eksamen på en køreskole, udførte du en sådan øvelse på et specielt sted. I virkelige forhold er handlingsprincippet det samme, kun i stedet for stativer venter rigtige biler på dig i byen, som er foran og bag dig. Under sådanne forhold er det nødvendigt at parkere hurtigt og klart nok til at undgå kollisioner og have tid til at få et godt sted.

Trin 2

Placer din bil på samme niveau som den tilstødende bil. Afstanden fra kanten af kroppen skal være mindst en halv meter, ellers risikerer du at fange en andens bil, når du kører baglæns. Skift til bakgear og start kørslen. Prøv at tage dig tid og gå i første gear, vær klar til at træde på bremsepedalen når som helst.

Trin 3

Drej rattet helt til højre, og se omhyggeligt bevægelsen af dit køretøj. Fortsæt baglæns i denne position, indtil du ser i venstre bakspejl det højre punkt på bilkarosseriet, som er bagved. Hvis der ikke er noget referencepunkt i form af en bil bagved, skal du selv vælge dette øjeblik med fokus på det vestibulære apparat.

Trin 4

Derefter skal du sætte hjulene i en lige position ved at dreje rattet til venstre et par omdrejninger. Rul langsomt tilbage, og når du ser, at den venstre bageste skærm på din bil har passeret køretøjets venstre hjørne foran, skal du dreje rattet helt til venstre. Flyt nu al din opmærksomhed tilbage for at undgå at kollidere med et køretøj eller et hegn bagved.

Trin 5

Efter at have nærmet sig tæt, bremses glat og lad hjulene være i samme position, drejet til venstre. Dette giver dig mulighed for at udføre udgangen fra det besatte sted uden problemer i fremtiden. Du kan også stille hjulene lige og køre lidt fremad. Husk, at hele køreprocessen skal udføres ved minimumshastighed og være yderst forsigtig.

Anbefalede: