Sådan Fjernes Vælgeren Fra Den Automatiske Transmission

Indholdsfortegnelse:

Sådan Fjernes Vælgeren Fra Den Automatiske Transmission
Sådan Fjernes Vælgeren Fra Den Automatiske Transmission

Video: Sådan Fjernes Vælgeren Fra Den Automatiske Transmission

Video: Sådan Fjernes Vælgeren Fra Den Automatiske Transmission
Video: SÅDAN FJERNER DU ANGST 2024, Kan
Anonim

Automatisk transmission - AKKP - en enhed oprettet til fordel for bilister. Det gør det muligt for føreren ikke at blive distraheret fra trafiksituationen og ikke foretage unødvendige bevægelser. Den smarte bil skifter gear af sig selv.

Sådan fjernes vælgeren fra den automatiske transmission
Sådan fjernes vælgeren fra den automatiske transmission

Instruktioner

Trin 1

For at ACKP skal betjene bilen i lang tid og korrekt, er det nødvendigt at betjene den korrekt. Dette betyder en rettidig olieskift sammen med filteret efter 30 tusind kilometer. Hvis driftsreglerne ikke følges, kan slidprodukterne fra den gamle olie komme ind i kontrolkanalerne, og ACKP mislykkes. Du kan kun udskifte eller reparere kassen ved at gå gennem vælgeren.

Trin 2

Åbn motorhjelmen, og fjern batteriet og dets platform, luftfilterhuset. Sæt vælgeren i position "N". Frakobl stikket, der er placeret nedenfor, nær bremsecylinderen, og brug en skruetrækker til at frakoble stangen og kablet.

Trin 3

Når du bryder med en skruetrækker og ryster i forskellige retninger, skal du fjerne stangen opad fra gearskiftestangen, hvor du tidligere har fastgjort stangen for at undgå gearskift.

Trin 4

Frakobl forsigtigt selektorens elektriske stik, fjern plastikklemmerne og derefter dækslet fra ledningerne. Du kan fjerne skoen fra huset. For at gøre dette skal du foldes tilbage antennerne og skub blokken op. Bemærk, at holdere normalt er meget skrøbelige og derfor går i stykker. De kan selvfølgelig udskiftes med nye, men mange bilister installerer vælgeren uden dem, da kabinettet pålideligt holder blokken.

Trin 5

Fjern valgfesterne og oliepinden, der er indsat i kassen gennem forseglingsgummiet. Træk vælgeren mod dig, og fjern den med stikket.

Trin 6

Fjern skruerne, og skill vælgeren. Vask alle komponenter grundigt med benzin, rengør kontakterne med fint sandpapir, smør alle bevægelige dele med fedt. Saml vælgeren, og monter den i bilen i omvendt rækkefølge.

Anbefalede: