Sådan Forbedres Varmesystemet På En VAZ

Indholdsfortegnelse:

Sådan Forbedres Varmesystemet På En VAZ
Sådan Forbedres Varmesystemet På En VAZ

Video: Sådan Forbedres Varmesystemet På En VAZ

Video: Sådan Forbedres Varmesystemet På En VAZ
Video: Дешёвое отопление из прожектора 2024, September
Anonim

Utilstrækkelig væskecirkulation i VAZ-bilers opvarmningssystem reducerer varmelegemets effektivitet med ca. 40%. En lille ændring af VAZ-varmesystemet kan forbedre ovnens drift betydeligt og sikre strømmen af varm luft ind i kabinen ved enhver omgivende temperatur.

Sådan forbedres varmesystemet på en VAZ
Sådan forbedres varmesystemet på en VAZ

Nødvendig

  • - ekstra elektrisk pumpe
  • - ekstra S-formede slanger
  • - normalt åbent relæ.

Instruktioner

Trin 1

Find de originale tændspolemonteringsknopper bag på batterihylden. Installer en ekstra elektrisk pumpe fra GAZelle på disse ben, så pumpemotoren er i bunden. Tøm kølevæsken fra motorblokken.

Trin 2

Fjern cylinderrørets udløbsrør, der er ansvarlig for at tilføre kølevæsken til varmelegemet, og tilslut det til det vandrette rør på den installerede elektriske pumpe. Længden af væsketilførselsslangen gør det muligt.

Trin 3

Tag to S-formede slanger, der forbinder vandhanen og ovnens radiator i VAZ-2108-varmesystemet. Lav en af disse to slanger og tilslut den i den ene ende til det lodrette grenrør på den installerede elektriske pumpe. Tilslut den anden ende af den resulterende slange til blokhovedet i stedet for den tidligere fjernede standardslange.

Trin 4

Tag et relæ med normalt åbne kontakter (for eksempel et VAZ-2105 eller VAZ-2108 startrelæ) sammen med dets monteringsbeslag. Luk kontakter nr. 30 og nr. 86 med en jumper. Find recirkulationsventilen med to matchende slanger på frontpanelet i motorrummet.

Trin 5

Frakobl 2 ledninger fra denne ventil: den ene hvid (blå), den anden gul med en blå stribe. Tilslut den første ledning til relæet til terminal nr. 85. Tilslut den anden ledning til ledningen til den tidligere installerede elektriske pumpe. Fyld motoren med kølevæske.

Trin 6

Alternativt kan du slutte en ekstra elektrisk pumpe ikke til recirkulationsventilen, men direkte til varmelegemets elektriske ventilator. Uanset den valgte version vil denne ordning give en høj temperatur i kabinen ved enhver motorhastighed. Motortemperaturen ændres ikke. Glasset modstår den øgede temperatur i luften, der kommer ud af deflektorerne.

Anbefalede: