Hvordan Man Laver En Søjle I En Bil

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Laver En Søjle I En Bil
Hvordan Man Laver En Søjle I En Bil

Video: Hvordan Man Laver En Søjle I En Bil

Video: Hvordan Man Laver En Søjle I En Bil
Video: Hvordan man laver en kørende bil i minecraft 2024, Juli
Anonim

Valget af akustik i bilen er individuelt for hver person. For nogle er to højttalere i døren nok til at lytte til en radio eller en disk, mens nogen har brug for et godt højttalersystem. Fordi bilen undertiden er det eneste sted, hvor du kan lytte til din yndlingsmusik, uanset genre og lydstyrke.

Hvordan man laver en søjle i en bil
Hvordan man laver en søjle i en bil

Instruktioner

Trin 1

Først skal du vælge akustik. I dag er valget enormt. Akustik kan være koaksial - det er, når højttalerne for alle frekvenser samles på ét sted, og komponent - højttalerne er placeret separat. Når du vælger kolonner, skal du være opmærksom på dimensionerne. Vælg ikke mindre end 6 inches - lyden bliver ikke særlig god.

Trin 2

For at installere højttalerne har du brug for følgende værktøjer: en skruetrækker med dyser, skruetrækkere, elektrisk tape, et loddejern, wire cutters, en wire crimper, en fil.

Trin 3

Rækkefølgen for installation af fronthøjttalerne: Fjern dørpanelet, fjerne de gamle højttalere, skifte ledninger, installere højttalerne, tilslutte de elektriske ledninger, geninstallere dørpanelet.

Trin 4

Den bedste mulighed for højttalerplacering er fronten på bilen. Fronthøjttalere er traditionelt installeret i sidedørene. Wooferne er monteret på A-søjlerne.

Trin 5

Installer ikke højttalere bagpå. For kendere af god lyd er det som at stå med ryggen til bandet ved en koncert. Men subwooferen skal installeres bagpå, da det menneskelige øre ikke opfatter retningen for lave frekvenser.

Trin 6

Hvis højttalerne er forskellige i størrelse fra de foregående, og de ikke kan installeres, kan du købe et færdigt podium. I dette tilfælde er højttaleren også installeret på krydsfineradapterringen. Enhver bilentusiast kan håndtere installationen af højttalere uden særlige færdigheder.

Anbefalede: