Sådan Skylles En Automatisk Transmission

Indholdsfortegnelse:

Sådan Skylles En Automatisk Transmission
Sådan Skylles En Automatisk Transmission

Video: Sådan Skylles En Automatisk Transmission

Video: Sådan Skylles En Automatisk Transmission
Video: КАК ОХЛАДИТЬ АКПП МАСЛО 2024, September
Anonim

Når du betjener en bil, er den automatiske transmission udsat for alvorlig slitage. Derfor er det som en forebyggende foranstaltning nødvendigt at skylle automatgearet og skifte olie i den.

Sådan skylles en automatisk transmission
Sådan skylles en automatisk transmission

Nødvendig

olie

Instruktioner

Trin 1

For at fuldføre denne operation skal du opbevare et dobbelt volumen olie, hvoraf halvdelen går til at skylle systemet. Kør derefter bilen ind i inspektionsbrønden eller løft den i en elevator. Frakobl derefter kølevæskeslangerne fra automatgearet. For skylning af høj kvalitet skal du finde et specielt apparat, som kølesystemet er tilsluttet.

Trin 2

Sæt transmissionen i "parkeringsposition", og tilslut enhedens slanger til det automatiske transmissionskølesystem. Start derefter motoren, og lad den køre i et par minutter. Stop derefter motoren. Fjern drypbakken forsigtigt, som kan indeholde en stor mængde olie, så vær forsigtig, når du udfører denne procedure.

Trin 3

Frakobl filteret, og inspicer det omhyggeligt. Hvis den er snavset nok, skal du udskifte den med en ny. Vask pallen grundigt og rengør den for snavs undervejs. Anbring en ny pakning i pallen. Derefter skal du installere den på plads og fylde automatgearkassen med olie, idet du overvåger niveauet med en målepind.

Trin 4

Start motoren og start skylning. Signalet til slutningen af denne operation vil være, at mængden af olie, der hældes i, vil være lig med den mængde, der hældes ud. I løbet af denne tid vil væsken passere gennem filteret på enheden ca. 5-6 gange. Tilsæt olie til det korrekte niveau, og frakobl derefter slangerne fra vaskemaskinen. Glem ikke at tilslutte kølesystemet og sætte motorbeskyttelse og eventuel automatisk transmission på plads.

Trin 5

Når arbejdet er afsluttet, skal du kontrollere driften af transmissionen i bevægelse, samtidig med at olien fordeles jævnt inde i automatgearet. For at gøre dette skal du forsigtigt skifte håndtaget til forskellige positioner og sørge for, at der ikke er nogen fremmed støj, slibning, og at alle skift skal være glatte og klare.

Anbefalede: