Sådan Deaktiveres Renault Startspærre

Indholdsfortegnelse:

Sådan Deaktiveres Renault Startspærre
Sådan Deaktiveres Renault Startspærre

Video: Sådan Deaktiveres Renault Startspærre

Video: Sådan Deaktiveres Renault Startspærre
Video: Отключение ДХО на Рено Сценик4/Эспас5 и аналогичных моделях ЭкуТвикером. 2024, September
Anonim

En startspærre er en elektronisk tyverisikringsanordning, der immobiliserer et køretøj. Det bryder elektriske kredsløb i motorenheden. Som regel forekommer installationen af denne enhed de vigtigste steder for maskinen, for eksempel på de elektriske kredsløb i starteren, tændingen eller motoren. Derfor, hvis en ubuden gæst formåede at åbne din bil og endda synke inde, så kan han bestemt ikke stjæle den. Men nogle gange har føreren selv brug for at slukke for startspærren på sin bil.

Sådan deaktiveres Renault startspærre
Sådan deaktiveres Renault startspærre

Er det nødvendigt

  • - isolerende tape
  • - en computer;
  • - loddekolbe;
  • - programmør loader PAK.

Instruktioner

Trin 1

Startspærren skal kun låses op af ejeren af bilen, som kan udføre denne handling ved hjælp af en kodet kontaktnøgle, et radiosignal fra en nøglefob eller et tagkort. Når du kommer på arbejde, skal du huske, at startspærren som regel består af et elektromagnetisk relæ og en kontrolenhed, der genkendes af nøglekontrolenheden.

Trin 2

Som regel er styreenheden til standard startspærren i Renault placeret på niveauet med radiobåndoptageren bag midterkonsollen. Fjern stikket fra enhedens styreenhed. Du kan let mærke det med din hånd. Husk, at stikket har tyve ben. Afskær 18. og 9. ledning fra stikket og forbind dem sammen, og glem ikke at isolere.

Trin 3

Udskift den elektroniske styreenhed (ECU) med motoren. Men da omkostningerne ved ECU er ret høje, kan de simpelthen omprogrammeres. For at gøre dette skal du bruge en computer, et loddejern og en PAK-loader programmerer, forberedt på forhånd.

Trin 4

Demonter og adskil den elektroniske motorstyringsenhed. Nu kan du starte omprogrammering af styreenheden. Tilslut PAK-læsseren til controlleren, hvorefter du skal læse dens FLASH- og EEPROM-firmware.

Trin 5

Sørg for at gemme firmwaren på din computer. Fyld firmwaren med ren EEPROM i kontrolenheden. Frakobl controlleren og PAK-bootloaderen. Husk at geninstallere startspærrekontrolleren og stikket. Start motoren.

Anbefalede: