Sådan Omgår Du En Startspærre

Indholdsfortegnelse:

Sådan Omgår Du En Startspærre
Sådan Omgår Du En Startspærre

Video: Sådan Omgår Du En Startspærre

Video: Sådan Omgår Du En Startspærre
Video: Sådan gør du bilen vinterklar 2024, Juli
Anonim

Ofte forstyrrer standardindstillingerne og -systemerne installationen af ekstraudstyr på en bil. For at omgå eller deaktivere dem kræves enten specielle enheder eller alvorlige ændringer i maskinens elektroniske system.

Sådan omgår du en startspærre
Sådan omgår du en startspærre

Instruktioner

Trin 1

Der er flere måder at omgå en standard startspærre alene, varierende i kompleksitet. Hvis du har brug for at omgå startspærren for at installere en alarm med automatisk start, skal du bruge et specielt bypass-modul til startspærre. Du kan købe et sådant modul fra firmaer, der sælger ekstra udstyr eller sikkerhedssystemer til biler. Tændingsnøglen sættes i modulet, og strømmen tages fra alarmen. Modulantennen er fastgjort til startspærreantennen, som er placeret på tændingskontakten. Så snart du vil starte bilen fra fjernbetjeningen, leveres der strøm til "lineman", den tændes og transmitterer information fra nøglen til standard startspærreantennen. Startspærreantennen læser signalet, og køretøjet starter.

Trin 2

Hvis en af tændingsnøglerne går tabt, skal den resterende nøgle skilles ad og chippen fjernes derfra. Chippen skal være fastgjort til startspærreantennen på tændingskontakten. I dette tilfælde frakobles startspærren fra enhver nøgle, der sættes i tændingslåsen.

Trin 3

Du kan selv gå den sværeste måde at omgå startspærren. For at gøre dette skal du forstå bilens elektriske kredsløb. Startspærren kan blokere flere kredsløb på én gang - strømforsyning til brændstofpumpe, strømforsyning til injektor og andre. Ifølge diagrammet kan du finde måder, hvorpå du kan anvende spænding direkte.

Trin 4

Hjælp med sikkerhedssystemet kan også være i et teknisk center, der er specialiseret i dette bilmærke. Medarbejdere i centret eller bilforhandler, der bruger et specielt computerprogram, hjælper med at slukke for startspærren. Flere globale ændringer kan foretages. Nemlig - at ændre "hjernen" i bilen til nye, hvor startspærren ikke er registreret.

Anbefalede: