Hvilke Scootere Har Ikke Brug For Licens

Indholdsfortegnelse:

Hvilke Scootere Har Ikke Brug For Licens
Hvilke Scootere Har Ikke Brug For Licens

Video: Hvilke Scootere Har Ikke Brug For Licens

Video: Hvilke Scootere Har Ikke Brug For Licens
Video: Как покупать б/у ЭЛЕКТРОСКУТЕРЫ citycoco купить электроскутер б/у КАК выбрать электротранспорт 2021 2024, Juli
Anonim

Scootere bliver mere og mere relevante, da der ikke er tvivl om, at scooteren er det mest mobile og økonomiske transportmiddel, der kan være lige så nyttigt både i byen og uden for. At køre denne type transport kræver næsten ingen anstrengelse, samtidig med at det giver stor glæde. Det er dog værd at overveje, om der er behov for rettighederne til et sådant køretøj, og ingen har heller annulleret trafikreglerne.

Hvilke scootere har ikke brug for licens
Hvilke scootere har ikke brug for licens

Halvtreds kubikcentimeter. Har jeg brug for rettigheder

Når man kører et sådant køretøj som en scooter, er hverken licens eller registrering af scooteren hos trafikpolitiet nødvendig, kun hvis den hastighed, som denne type transport kan udvikle sig, ikke overstiger 60 kilometer i timen, og motorvolumen (arbejder) ikke overstiger 50 cc se. Denne type scooter hører ikke til et motordrevet køretøj og kan kun sidestilles med en knallert.

Hvis motorindikatorerne, dvs. dens volumen og hastighed, overstiger de ovennævnte parametre, vil køretøjet ikke længere blive betragtet som en knallert, og dermed vil besiddelsen af en scooter have alle de følgende konsekvenser, det vil sige:

- registrering hos trafikpolitiet

- opnåelse af en kørekort

- teknisk inspektion, som skal udføres regelmæssigt

- betaling af vejskat osv.

Det er netop på en sådan scooter, at rettigheder kræves uden fejl, som køberen forresten skal advares i salonen, før han foretager et køb.

Hvor vigtigt er trafikregler og forsigtighed, når du kører en scooter?

Et stort antal scooterejere mener, at hvis du ikke behøver at udstede en tilladelse til at køre et sådant køretøj, er det ikke nødvendigt at overholde trafikreglerne, men du kan bare køre "pænt". Denne tilgang kan dog ikke kaldes korrekt på nogen måde, da enhver deltager i bevægelsen, det være sig en fodgænger, bilist, cyklist eller scooterchauffør, er forpligtet til at bevæge sig strengt efter reglerne. Ellers kan det blive en hindring for andre trafikanter, hvilket kan føre til en nødsituation på vejen. Det er netop på grund af den mulige stigning i antallet af ulykker, at der i dag er et stort antal af disse mennesker, der går ind for obligatorisk erhvervelse af rettigheder til at køre ethvert køretøj og især en scooter.

Dette synspunkt er meget klart for dem, der allerede har en temmelig stor køreoplevelse og er fortrolige med russiske veje fra første hånd. Det er af denne grund, at det stadig er halvdelen af kampen, at få licens, du skal mestre kørselsteknikken og grundigt studere vejens regler.

Derudover er det vigtigt at huske på sikkerheden ved kørsel med en scooter. Føreren er ansvarlig for sine egne beslutninger og adfærd på vejen. I henhold til den nuværende lovgivning i Den Russiske Føderation skal en person være mindst 16 år for at køre et sådant køretøj som en scooter, ellers får chaufføren en bøde, der ikke betales af føreren selv, men af en der tillod ham at køre.

Anbefalede: