Hvilken Transport Er Den Sikreste Ifølge Statistikker

Indholdsfortegnelse:

Hvilken Transport Er Den Sikreste Ifølge Statistikker
Hvilken Transport Er Den Sikreste Ifølge Statistikker

Video: Hvilken Transport Er Den Sikreste Ifølge Statistikker

Video: Hvilken Transport Er Den Sikreste Ifølge Statistikker
Video: 03.09. АНАЛИЗ ИНДЕКСОВ. RGBI. SP500. Доллар.Нефть. Золото. Серебро. Новости. Трейдинг.Инвестиции 2024, September
Anonim

Nogen behandler enhver transport med frygt og kramper krampestole i håb om sikkerhed. Nogen studerer statistik, vælger de mest succesrige flyselskaber eller tog, andre, med fingrene i kors, sidder kun visse steder. Og nogen tror fuldstændig kun på tilfældigheder og ser med sarkasme på sådanne forsøg på at bedrage skæbnen. Så er der oprindeligt den sikreste og omvendt - den mest risikable transport?

Hvilken transport er den sikreste ifølge statistikker
Hvilken transport er den sikreste ifølge statistikker

Statistikker over køretøjssikkerhed i forhold til antallet af dødsfald til tilbagelagte kilometer

1. plads: Lufttransport

Billede
Billede

På trods af den udbredte frygt for fly er lufttransport en af de sikreste med hensyn til dødsfald i forhold til den tilbagelagte afstand. Alvorlig kontrol før flyvning, konstante ændringer og aerodynamisk udvikling øger flysikkerheden, da flyselskaber er en vigtig del af ethvert lands image. Så ifølge statistikker er der kun 0,6 dødsfald pr. 160 millioner kilometer. Dette betyder, at for at komme ind i denne risikozone skal en passager bruge cirka 50 år på en kontinuerlig flyvning.

2. plads: Jernbanetransport

For de samme 160 millioner kilometer dør ifølge generelle statistikker kun 0,9 passagerer.

3. plads: Motortransport

Bilulykker kræver cirka 1,5 menneskers liv pr. 160 millioner kilometer rejse og op til 50 motorcyklister på samme afstand. Tænk bare, dødeligheden for motorcyklister er 30 gange højere end bilisternes dødelighed, hvilket sætter motorcykler i den utvetydige top af den farligste transportform.

Den sikreste transport efter offentlighedens mening

Billede
Billede

Kun bevæbnet med logik og kassering af komplekse beregninger og statistikker er den sikreste transport blandt befolkningen … en sporvogn! Elektrisk brændstof gør sporvognen ikke-eksplosiv og økonomisk, bevægelse på skinner gør det muligt at undgå glider og farlige baner, og hastighed og god mekanisk beskyttelse gør det let at manøvrere i trafikstrømmen i en storby.

Anbefalede: