Teknologisk Flagskib BMW: Hvad Er Kendt Om IX Crossover?

Indholdsfortegnelse:

Teknologisk Flagskib BMW: Hvad Er Kendt Om IX Crossover?
Teknologisk Flagskib BMW: Hvad Er Kendt Om IX Crossover?

Video: Teknologisk Flagskib BMW: Hvad Er Kendt Om IX Crossover?

Video: Teknologisk Flagskib BMW: Hvad Er Kendt Om IX Crossover?
Video: Распаковка BMW R 18 B и BMW R 18 Transcontinental 2024, September
Anonim

BMW iX er debut-helelektrisk crossover fra det bayerske selskab. Salgsstart er planlagt til slutningen af 2021. Samlingen af modellen udføres af anlægget i Dingolfing. Den opkrævede crossover vil ramme markeder over hele verden.

Teknologisk flagskib BMW: hvad er kendt om iX crossover?
Teknologisk flagskib BMW: hvad er kendt om iX crossover?

Prisskilt

Prisen på det nye produkt starter ved $ 70.000. På trods af dette vakte udseendet af iX en stor interesse ikke kun blandt elbilejere, men også blandt alle kendere af det tyske mærke. Producenten positionerer nyheden som sit teknologiske flagskib.

Billede
Billede

Dimensioner (rediger)

Det nye produkt har samme størrelse som X5. Bayern har ikke travlt med at reklamere for de nøjagtige dimensioner, da der stadig er tid til deres ændringer. Kun størrelsen på akselafstanden er kendt: den er 3 m, hvilket kun er 25 mm mere end BMW X5.

Ydre

Produktionsbilens udseende duplikerer stort set konceptbilen, der blev præsenteret for et par år siden. Udvendigt adskiller stærkt nyheden inden for BMW SUV'er. Den første ting, der fanger øje, er et stort stik, der efterligner de mærkerede "næsebor" på kølergrillen. De har fået overdraget en meget usædvanlig opgave. De er helt "døve", det vil sige, deres funktion er ikke at afkøle radiatoren, men at beskytte kameraer, radarer og andre sensorer så meget som muligt, som denne model har med interesse. Der er så mange af dem ikke tilfældigt. Det er alt sammen skylden for den semi-autonome køremulighed.

Billede
Billede

Det er bemærkelsesværdigt, at disse "næsebor" er lavet af det såkaldte selvhelende materiale: mindre ridser fjernes af sig selv inden for 24 timer. Et sådant "mirakel" er kun muligt ved stuetemperatur.

Smal LED-optik foran og bag fanger øjet. For et ekstra gebyr er det muligt at installere en laser-fjernlys.

Modellen har rammeløse døre uden traditionelle håndtag. Åbningen udføres ved hjælp af knapper.

Billede
Billede

Takket være den aerodynamiske krop er trækkoefficienten 0,25. For en crossover er dette en glimrende indikator.

Interiør

Minimalisme hersker i kabinen. Det er dog fyldt med forskellige sensorer og sensorer. Bliket hænger straks tilbage på det polygonale rat og det buede display. Sidstnævnte er indskrevet i panelet, så det næsten er usynligt. Skærmen er designet efter det genert tech-princip, det vil sige kun det, han har brug for i øjeblikket, vises foran førerens øjne.

Billede
Billede

Ifølge producenten er rattet i en usædvanlig form meget praktisk at opfange. Det symboliserer overgangen til en ny æra med kørsel. Modellen vil være udstyret med en autopilot på tredje niveau, hvilket ikke kræver, at føreren holder hænderne på rattet.

Motor

IX3 har to elektriske motorer installeret bag og foran. Deres samlede kapacitet er over 370 kW, hvilket svarer til 500 "heste". Acceleration til "hundreder" tager mindre end 5 sekunder. På en enkelt opladning er modellen i stand til at køre 600 km. Det er sandt, at kun den øverste version kan gøre dette. Den grundlæggende elbil kører mindst 400 km på en enkelt opladning.

Anbefalede: